O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Η πιτσαρία Armando στον Κεραμεικό © Λεωνίδας Τούμπανος

Πίτσα out of the box θα σερβίρει η cool πιτσαρία του Κεραμεικού, τα στρογγυλά ζυμάρια της οποίας συναγωνίζεται σε νοστιμιά μόνο το cool vibe χαλαρού socializing που γίνεται στα τραπεζάκια της, επί του πεζόδρομου της Σαλαμίνος. Για τέσσερα βράδια του φθινοπώρου, οι pizaiollos του "Armando" θα υποδεχτούν ισάριθμους guest chefs από τέσσερα εστιατόρια πρώτης γραμμής της πόλης, για ανατρεπτικά παντρέματα προχωρημένης γεύσης.

Το roster αυτού του αντισυμβατικού project αποτελείται από τον Δημήτρη Liem (από το "Kitschen" του Πειραιά, στις 21 Σεπτεμβρίου), τον Γιώργο Παπαζαχαρία (από το βραβευμένο με 2 Χρυσούς Σκούφους "Delta", στις 18 Οκτωβρίου), τον Παναγιώτη Πολυχρόνη (από το "Line", στις 9 Νοεμβρίου) και τον Άνταμ Κοντοβά (από το βραβευμένο με Top Notch "Ex Machina", στις 7 Δεκεμβρίου). Ο κάθε καλεσμένος θα δουλέψει με το ζυμάρι του "Armando" χρησιμοποιώντας τα δικά του signature υλικά, ενώ την εμπειρία θα συμπληρώνουν cocktails και wine pairings ειδικά σχεδιασμένα για την κάθε βραδιά.

Για κάθε ένα από αυτά τα κυριακάτικα events, οι φούρνοι θα ανάβουν στις 6μμ, ενώ δεν είναι απαραίτητες οι κρατήσεις – μόνο η καλή διάθεση!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".