O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Η πιτσαρία Armando στον Κεραμεικό © Λεωνίδας Τούμπανος

Πίτσα out of the box θα σερβίρει η cool πιτσαρία του Κεραμεικού, τα στρογγυλά ζυμάρια της οποίας συναγωνίζεται σε νοστιμιά μόνο το cool vibe χαλαρού socializing που γίνεται στα τραπεζάκια της, επί του πεζόδρομου της Σαλαμίνος. Για τέσσερα βράδια του φθινοπώρου, οι pizaiollos του "Armando" θα υποδεχτούν ισάριθμους guest chefs από τέσσερα εστιατόρια πρώτης γραμμής της πόλης, για ανατρεπτικά παντρέματα προχωρημένης γεύσης.

Το roster αυτού του αντισυμβατικού project αποτελείται από τον Δημήτρη Liem (από το "Kitschen" του Πειραιά, στις 21 Σεπτεμβρίου), τον Γιώργο Παπαζαχαρία (από το βραβευμένο με 2 Χρυσούς Σκούφους "Delta", στις 18 Οκτωβρίου), τον Παναγιώτη Πολυχρόνη (από το "Line", στις 9 Νοεμβρίου) και τον Άνταμ Κοντοβά (από το βραβευμένο με Top Notch "Ex Machina", στις 7 Δεκεμβρίου). Ο κάθε καλεσμένος θα δουλέψει με το ζυμάρι του "Armando" χρησιμοποιώντας τα δικά του signature υλικά, ενώ την εμπειρία θα συμπληρώνουν cocktails και wine pairings ειδικά σχεδιασμένα για την κάθε βραδιά.

Για κάθε ένα από αυτά τα κυριακάτικα events, οι φούρνοι θα ανάβουν στις 6μμ, ενώ δεν είναι απαραίτητες οι κρατήσεις – μόνο η καλή διάθεση!

Περισσότερες πληροφορίες

Armando

Σαλαμίνος 43, Κεραμεικός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.