Delta Restaurant

Το εστιατόριο στα ψηλά δώματα του ΚΠΙΣΝ ατενίζει το φαληρικό Δέλτα από την κομψή σάλα του που θυμίζει χώρο τέχνης και φέρνει νέα δεδομένα στη σκηνή του αθηναϊκού fine dining. Ο Γιώργος Παπαζαχαρίας και ο Θάνος Φέσκος δημιουργούν μια κοσμοπολίτικη, conceptual, βιώσιμη, φυσιολατρική κουζίνα, την οποία δοκιμάζεις ως βίωμα μέσα από ένα «αινιγματικό» μενού γευσιγνωσίας 12 σταδίων (€ 200). Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€200 - €200

Πληροφορίες:

Κλειστά Δευτ., Τρ.

Σχετικά άρθρα

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

'Delta' x 'Line': Υψηλή γαστρονομία και fine drinking σε άψογο συντονισμό

Όταν ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου ενώνει τις δυνάμεις του με ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της χώρας, το αποτέλεσμα είναι μοναδικά ιντριγκαδόρικο.

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Το "Line" πάει "Delta"

Ένα από τα καλύτερα μπαρ του πλανήτη συναντά ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας.

Delta

Στο εστιατόριο του ΚΠΙΣΝ οι σεφ Γιώργος Παπαζαχαρίας και Θάνος Φέσκος ξεδιπλώνουν την σύγχρονη και γεμάτη εκπλήξεις κουζίνα τους μέσα από ένα μενού-εμπειρία.

Hot Tables: Ποια είναι τα πιο δύσκολα τραπέζια της πόλης;

Το "Pharaoh" μπήκε στη ζωή της Αθήνας ως το πιο δυνατό εστιατορικό opening που έχει υποδεχτεί η πόλη εδώ και χρόνια, όμως δεν είναι το μόνο εστιατόριο που χρειάζεται ημέρες – ίσως και εβδομάδες – αναμονής για μια κράτηση. Ας δούμε μερικά ακόμη από τα πιο δύσκολα τραπέζια της πόλης αυτή τη στιγμή.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.