Ex Machina
Στο εστιατόριο του στο Παγκράτι, ο Άνταμ Κοντοβάς αναδεικνύει όχι μόνο το ταλέντο του αλλά και τη γαστρονομική του «τρέλα», δημιουργώντας μια κουζίνα προσωπική, ανυπότακτη και σέξι, με ιδέες, γεύσεις και εικόνες χωρίς σύνορα. Από τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα του είναι οι γαρίδες ταρτάρ με μέντα, αμύγδαλο και παστουρμά, και το κουνουπίδι με μαύρο σκόρδο, τηγανητό ψωμί και espresso. Top Notch
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€50 - €70
Πληροφορίες:
Δευτ.-Σάβ. 6.30 μ.μ.-1 π.μ.
Σχετικά άρθρα
Εσύ ακόμη να πας στο 'Ex Machina' του Άνταμ Κοντοβά;
Όλα όσα καθιστούν το εστιατόριο του χαρισματικού γευσιπλάστη, σημείο αναφοράς για την αθηναϊκή γεύση.
ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟςΚάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι
Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.
Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο
Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.
Μακαρονάδες χωρίς πολλά πολλά
Αλλά με γεύση. Βαθιά, αληθινή και ουσιαστική. Τις βρίσκεις στα εστιατόρια της Αθήνας.
Το Ex Machina νοστιμίζει λίγο παραπάνω τις Κυριακές
Κάθε Κυριακή, το βραβευμένο εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά παρουσιάζει ένα γαστρονομικό ταξίδι που συνδυάζει παράδοση και καινοτομία, προσφέροντας μια εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.
Για μπακαλιάρο και όχι μόνο: Εστιατόρια για την 25η Μαρτίου
Μπακαλιάροι για κάθε γούστο και πολλές άλλες προτάσεις για να τιμήσεις με ευ τρώγειν τρόπο την ημέρα.
Τα Top Notch εστιατόρια της Αθήνας
Εξαιρετικά γευστικά ινστιτούτα της πόλης που απέσπασαν την τιμητική διάκριση Top Notch στη φετινή απονομή των κορυφαίων γαστρονομικών βραβείων της χώρας.