Ex Machina

Στο εστιατόριο του στο Παγκράτι, ο Άνταμ Κοντοβάς αναδεικνύει όχι μόνο το ταλέντο του αλλά και τη γαστρονομική του «τρέλα», δημιουργώντας μια κουζίνα προσωπική, ανυπότακτη και σέξι, με ιδέες, γεύσεις και εικόνες χωρίς σύνορα. Από τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα του είναι οι γαρίδες ταρτάρ με μέντα, αμύγδαλο και παστουρμά, και το κουνουπίδι με μαύρο σκόρδο, τηγανητό ψωμί και espresso. Top Notch

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €60

Πληροφορίες:

Δευτ.-Σάβ. 6.30 μ.μ.-1 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Μακαρονάδες χωρίς πολλά πολλά

Αλλά με γεύση. Βαθιά, αληθινή και ουσιαστική. Τις βρίσκεις στα εστιατόρια της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
02/07/2025

Το Ex Machina νοστιμίζει λίγο παραπάνω τις Κυριακές

Κάθε Κυριακή, το βραβευμένο εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά παρουσιάζει ένα γαστρονομικό ταξίδι που συνδυάζει παράδοση και καινοτομία, προσφέροντας μια εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Για μπακαλιάρο και όχι μόνο: Εστιατόρια για την 25η Μαρτίου

Μπακαλιάροι για κάθε γούστο και πολλές άλλες προτάσεις για να τιμήσεις με ευ τρώγειν τρόπο την ημέρα.

Τα Top Notch εστιατόρια της Αθήνας

Εξαιρετικά γευστικά ινστιτούτα της πόλης που απέσπασαν την τιμητική διάκριση Top Notch στη φετινή απονομή των κορυφαίων γαστρονομικών βραβείων της χώρας.

The Prodigies x Ex Machina: H Μάγκυ Ταμπακάκη συναντά τον Άνταμ Κοντοβά

Η νέα σειρά των νόστιμων events φιλοξενεί γυναίκες σεφ που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα, το πάθος και την ικανότητά τους στην κουζίνα.

"Το λογαριασμό παρακαλώ, και δυο μαχαιράκια για το σπίτι"

΄Η αλλιώς, σε ποια εστιατόρια θα πηγαίναμε για ψώνια, αν μπορούσαμε να ψωνίσουμε τα πιάτα, τα πετσετάκια, τα μαχαίρια, ή ακόμη και τα έπιπλά τους.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει την κουζίνα του Άνταμ Κοντοβά στο "Ex Machina"

Βόλτα στο Παγκράτι και σε ένα από τα πιο cool εστιατόρια της Αθήνας για τη Ναταλία Δραγούμη.