Τα κορυφαία εστιατόρια της Ρόδου

Το Νησί των Ιπποτών έχει βρει πια τον τρόπο για να σε ταΐσει καλά, με στυλ, αυθεντικότητα και μεράκι. Από πιάτα που τιμούν την ιστορία τους μέχρι μοντέρνες εκδοχές που σε κάνουν να σηκώνεις το φρύδι με χαμόγελο, η ροδίτικη εστιατορική σκηνή μοιάζει σε παρατεταμένη φόρμα.

Τα κορυφαία εστιατόρια της Ρόδου_Μαυρίκος © Μπάμπης Δούκας / @its_the_duke_dude

Τρώγοντας για ακόμη μια χρονιά στη Ρόδο, επιβεβαιώνουμε κάποια πράγματα που μας αρέσουν: Το Νησί των Ιπποτών δεν ξεχνά ποτέ ποιο είναι και αυτό φαίνεται στο φαγητό του, είτε μιλάμε για μια απλή, τίμια ταβέρνα σε κάποιο χωριό, είτε για εστιατόρια με πιο σύγχρονη και δημιουργική ματιά. Η τοπική κουζίνα και τα παρακλάδια της, μαζί ασφαλώς με τις συνταγές και τα προϊόντα της, είναι πάντα εκεί, παρούσα και δυναμική. Με γεύσεις που σου μένουν για τη νοστιμιά τους, την αυθεντικότητά τους και την ιστορία τους.

Το νησί έχει πιάσει το νόημα: Στη Ρόδο τρως ροδίτικα. Όχι τουριστίλα, αλλά πραγματική, ζωντανή κουζίνα με ρίζες και χαρακτήρα. Το πιο ωραίο όμως; Πίσω από τις περισσότερες κουζίνες δεν κρύβονται διάσημοι consultants σεφ, αλλά άνθρωποι του τόπου που ξέρουν τι και πώς. Μαγειρεύουν με τα υλικά που μεγάλωσαν, πειραματίζονται, δοκιμάζουν, εξελίσσονται. Και το αποτέλεσμα φαίνεται στο πιάτο.

Ακολουθούν λοιπόν τα εστιατόρια που ξεχωρίζουμε σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γαστρονομικά νησιά της Ελλάδας. 

Noble Gourmet

Το γαστρονομικό εστιατόριο του Elysium Resort & Spa σερβίρει αρχικά στον επισκέπτη την προνομιακή θέα στην παραλία και τη θάλασσα, προτού αφήσει την κουζίνα του να μιλήσει, εξηγώντας γιατί το εν λόγω σημείο θεωρείται το μέρος που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας. Ο ντόπιος γευσιπλάστης Γιώργος Τρουμούχης, μαζί με την ομάδα, της οποίας ηγείται ο ταλαντούχος Σπύρος Κουγιός, δομούν τέσσερα μενού γευσιγνωσίας, έτσι ώστε κάθε πιάτο να αφηγείται και μία ιστορία, με τοπικές συνταγές που κληροδοτούνται από γενιά σε γενιά.

Καθεμία από αυτές προσεγγίζεται με εξαιρετικά σύγχρονη και άκρως δημιουργική ματιά. Στη σχεδόν χορογραφημένη διαδικασία του γεύματος, θα απολαύσετε, μεταξύ άλλων, πιάτα με ονομασίες προέλευσης, σαν τον τσουβρά, τις τσαλανγκούτες και τις κουλούμπρες. Μη διστάσετε να επιλέξετε και το wine pairing, με προσεκτικά διαλεγμένες προτάσεις του ελληνικού αμπελώνα να συνοδεύουν κάθε πιάτο.

Hellas

Σε μία περιοχή με ιστορία, αλλά και τη δική της γευστική ταυτότητα, το χωριό των Πευκών, ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γιωργουδιού στήνουν το εστιατόριό τους, το οποίο απλώνει τραπέζια σε μια ανοιχτόκαρδη και εξόχως φροντισμένη αυλή.

Το εστιατόριο Hellas στη Ρόδο
© Μπάμπης Δούκας / @its_the_duke_dude

Στο Hellas, οι δύο γευσιπλάστες εμπνέονται ένα μενού που πατά στην τοπική ροδίτικη κουζίνα και εμπλουτίζεται με προσωπικές μνήμες και βιώματα, μαζί με εκλεκτά τοπικά προϊόντα, σε ένα high-end δημιουργικό αποτέλεσμα με σύγχρονη ελληνική αίσθηση. Αξίζει να δοκιμάσετε το αρνάκι βλύχενο, τα γιαπράκια με θαλασσινά και το γαριδάκι Ροσόλ. Υπάρχει επιλογή και σε à la carte, αλλά για να γνωρίσετε καλύτερα τη φιλοσοφία και την κουζίνα του Hellas, σας συμβουλεύουμε να προτιμήσετε το μενού γευσιγνωσίας.

Cezar Meze Bar

Το εστιατόριο Cezar Meze Bar στη Ρόδο
© Μπάμπης Δούκας / @its_the_duke_dude

Σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Λίνδου, με θέα την ακρόπολη του οικισμού και τα εντυπωσιακά της προπύλαια, ο σεφ Σταύρος Κουστένης συνεχίζει να δημιουργεί την προσωπική του γαστρονομική συνθήκη, που τη χωρίζει σε δυο πράξεις. Στην πρώτη προσεγγίζει την τέχνη του μεζέ μέσα από δημιουργικές συνθέσεις, σαν το αγαπημένο σε όλους κεφτεδάκι, όπου εδώ έρχεται σε μορφή ταρτάρ και συνοδεύεται από τραγανή πατάτα και φέτα, ενώ στο δεύτερο μέρος μετατρέπει τις επιρροές του από ολόκληρη τη Μεσόγειο σε κύρια πιάτα με δυνατές τεχνικές, σαν το φιλέτο φαγκρί με υφές από μπριάμ και τραγανούς κολοκυθοανθούς, αλλά και το αρνί με πατάτες pave, σάλτσα στιφάδο και ασκαλώνια. Αξιόλογη λίστα κρασιών με ελληνικό χρώμα, που επιμελείται ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Almyra

Στη Λίνδο, το Almyra επανασυστήνεται ως ένα εστιατόριο που ενώνει τη διαχρονικότητα της ελληνικής γεύσης με μια σύγχρονη, βιώσιμη προσέγγιση. Ο χώρος έχει πρόσφατα ανανεωθεί, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον που σέβεται τη φυσική ομορφιά του τοπίου και αναβαθμίζει διακριτικά την εμπειρία του επισκέπτη.Το μενού, διαμορφωμένο από τον σεφ Ιάσονα Στούπα, αντλεί έμπνευση από τα παραδοσιακά κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια, εκείνα που ξυπνούν μνήμες και γεύσεις γνώριμες. Παράλληλα, αποτυπώνει τη διαρκή αναζήτηση για εξαιρετικές πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς, με έμφαση στην ποιότητα και τον σεβασμό προς το προϊόν.

almyra lindos

Κάθε ημέρα, το δημιουργικό κομμάτι της κουζίνας εμπλουτίζεται με πιάτα που προσαρμόζονται στην εποχικότητα και στα διαθέσιμα υλικά που φτάνουν από προμηθευτές και τοπικούς συνεργάτες. Αυτή η ευελιξία διαμορφώνει ένα ζωντανό μενού, χωρίς να χάνει την ταυτότητά του. Ξεχωρίζουν επιλογές όπως το καλαμάκι σφυρίδας με καπνιστή παλαμίδα και γλάσο miso, η πιπεριά Φλωρίνης γεμιστή με φέτα, απάκι και καρύδι, συνοδευόμενη από κρέμα σκόρδου και μια λεπτή σάλτσα βανίλιας. Το φρέσκο λαβράκι, καπνισμένο με ακρίβεια, με τραγανή πέτσα και καθαρή νοστιμιά, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της φιλοσοφίας του Almyra. Η zero waste προσέγγιση διαπερνά ολόκληρη τη λειτουργία της κουζίνας. Στην Almyra θα βρεις επίσης μια ενημερωμένη wine list που συμπληρώνει ιδανικά το μενού, με επιλεγμένες ετικέτες από τον ευρύτερο ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, με στόχο τα στοχευμένα pairings.

Fresh

Αξιόλογο υπαίθριο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας στο ισόγειο του ξενοδοχείου Elysium Resort & Spa, που σερβίρει à la carte μενού μεσημέρι και βράδυ. Στα απλωμένα στον κήπο τραπέζια, με θέα το γαλάζιο του πελάγους, ο σεφ Βασίλης Κογιώνης παρουσιάζει τη μοντέρνα comfort εκδοχή μιας κουζίνας με έντονες επιρροές από τις τοπικές παραδόσεις, σαφώς επηρεασμένος από τη μαγειρική φιλοσοφία που για χρόνια υπηρετεί και εξελίσσει ο Ροδίτης executive chef του ξενοδοχείου, Γιώργος Τρουμούχης.

Το εστιατόριο Fresh στη Ρόδο
© Μπάμπης Δούκας / @its_the_duke_dude

Δοκιμάστε χταπόδι σχάρας με κράμπλ αυγοτάραχου, φασόλια από την Κατταβιά Ρόδου με ψητό καλαμάρι σε γλάσο ντομάτας και πραλίνα φουντουκιού, αλλά και παραδοσιακές συνταγές όπως το παπρικάς και ο καλόγερος, στην πιο δημιουργική τους εκδοχή.

Mylos

Το εστιατόριο Mylos βρίσκεται στην καρδιά του ξενοδοχείου Atlantica Imperial Resort, πλάι σε έναν κήπο γεμάτο με ελαιόδεντρα. Στεγάζεται σε έναν παλιό πέτρινο μύλο, περιτριγυρισμένο από μεγάλες τζαμαρίες και θέα τη θάλασσα της Ρόδου. Εδώ, ο επικεφαλής σεφ του εστιατορίου Κώστας Χατζηκώστας και ο executive chef Aλέξανδρος Ακριτίδης, δημιουργούν μοντέρνες γαστρονομικές συνθέσεις με πρωταγωνιστή το ψάρι, αντλώντας έμπνευση από την κλασική ελληνική κουζίνα. O Κώστας Σπανίδης, R&D Pastry Chef, και ο Ηλίας Κακούρης -ως Group Chef του ομίλου- συμμετέχουν συμβουλευτικά τόσο στο Mylos όσο και στο έτερο εστιατόριο, Blue Bay.

Το εστιατόριο Mylos στη Ρόδο
© Μπάμπης Δούκας / @its_the_duke_dude

Φρέσκα ροζέτια από ντόπιους ψαράδες δημιουργούν ένα σαβόρο με κρέμα από πιπεριά Φλωρίνης και λάδι μαϊντανού, ενώ η κλασική Αθηναϊκή εδώ εμπλουτίζεται με πικλαρισμένο παντζάρι και μαγιονέζα σχοινόπρασου. Στο γλυκό φινάλε θα συναντήσετε μια πάστα σεράνο αλλά και ένα Θεσσαλονικιώτικο αρμενοβίλ, δείγμα της ποικιλομορφίας των συνταγών και παραδόσεων που χαρακτηρίζουν το μενού.

Παράγκα

Ο Γιάννης Ευθυμίου είναι ένας αληθινός θεματοφύλακας της ροδίτικης γαστρονομικής παράδοσης, και στο μαγειροτεχνείο του στο ακριτικό χωριό Απόλλωνα φροντίζει να το αποδεικνύει καθημερινά. Σε μια δροσερή αυλή στην είσοδο του χωριού, στην πάλαι ποτέ λέσχη των Ιταλών αξιωματικών, κάτω από τις κληματαριές, θα γίνετε συμμέτοχος σε μια παραδοσιακή ακολουθία γεύσεων σε μια ταβέρνα όπου ο ξυλόφουρνος έχει διαχρονικά τον πρώτο λόγο.

Το εστιατόριο Παράγκα στη Ρόδο
© Μπάμπης Δούκας / @its_the_duke_dude

Εδώ, όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από το χωριό, σε μια ρεαλιστική εφαρμογή του όρου Zero km. Ξεκινήστε με άζυμες λαδόπιτες και περικαφτές και συνεχίστε με κατσικάκι οσπριάδα στον ξυλόφουρνο, ροδίτικο αρνί καπαμά, αλλά και την ποικιλία από γιαπράκια με τρία διαφορετικά φύλλα: σέσκουλο, σουλτανίνα και λευκή μουριά.

Akres 

Ο χώρος του πάλαι ποτέ καφεκοπτείου/καφενείου της Λίνδου, η ιστορία του οποίου τρέχει πίσω στο 1906, έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο εστιατόριο μοντέρνας αισθητικής, αλλά και με σύνδεση στο παρελθόν του τόπου, κάθε δωμάτιο του οποίου μοιάζει να υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία. Σας προτείνουμε, ωστόσο, να επιλέξετε κάποιο από τα τραπέζια της θαυμάσια διαμορφωμένης ταράτσας, εκεί όπου η εντυπωσιακή θέα του χωριού και της Ακρόπολης της Λίνδου λειτουργούν ως το ιδανικό ορεκτικό.

Akres Ρόδος

Στην κουζίνα, ο νεαρός Βασίλης Διάκουλας μεριμνά για μια μοντέρνα ελληνική πρόταση, στην οποία χωρούν οι σύγχρονες τάσεις αλλά και η ροδίτικη παράδοση. Δοκιμάζετε οπωσδήποτε καραβίδα στο κάρβουνο με πουρέ καρότου και ταρτάρ πορτοκαλιού, καθώς και ορτύκι στη λακάνη με καλοκαιρινή μαύρη τρούφα Ρόδου και σπιτικό ξινότυρο. Σπουδαία οινική υποστήριξη από τον σομελιέ Δημήτρη Δανελλάκη και εξαιρετικό σέρβις.

Ταβέρνα Ηλίας

Ταβέρνα Ηλίας Ρόδος

Στην καρδιά του ορεινού χωριού Έμπωνας στην ενδοχώρα της Ρόδου, η πετρόχτιστη, δροσερή αυλή αλλά και η ρουστίκ σάλα δημιουργούν ένα σκηνικό που σε γυρίζει πίσω στο χρόνο. Επί της υποδοχής, ο ιδιοκτήτης και ψήστης Ηλίας Κωνσταντάκης που μαζί με τη σύζυγό του Ζαφειρία Πιπέρη φιλεύουν με παραδοσιακή νοστιμιά τον επισκέπτη, ποντάροντας σε αυθεντικές και συχνά ξεχασμένες συνταγές της κουζίνας του νησιού. Αρκετά προϊόντα είναι δικά τους ή χειροποίητα, όπως τα πολλά και διαφορετικά ροδίτικα ψωμιά του καλωσορίσματος, ενώ πιάτα όπως η τραχανόσουπα με άγρια πέρδικα, τα γιαπράκια με λαγό και το βαθιά νόστιμο στιφάδο ελιάς αξίζει να βρεθούν στο τραπέζι.

Διαβάστε Επίσης

Blue Bay

Απλώνοντας τα τραπέζια του περιμετρικά της εντυπωσιακής πισίνας των Residences — στο πιο φρέσκο κομμάτι φιλοξενίας του συγκροτήματος — το Blue Bay αποτελεί τη γευστική ναυαρχίδα του Atlantica Imperial Resort and Spa.  To σύγχρονης γαστρονομικής αντίληψης μενού του Blue Bay υπογράφει ο R&D Chef Κώστας Αλτίκης, με επικεφαλής του εστιατορίου Head Chef τον Ουρούτσι Γκρυζέλντ που το εκτελεί στην εντέλεια, υπό την επίβλεψη του Εxecutive Chef Aλέξανδρου Ακριτίδη.

Το εστιατόριο Blue Bay στη Ρόδο
© Μπάμπης Δούκας / @its_the_duke_dude

Από την κάρτα του Blue Bay ξεχωρίζουν προτάσεις όπως το μπαρμπούνι με κέτσαπ δαμάσκηνου, σάλτσα ακτινίδιου και μπύρα, και ο αστακός με αγγούρι και πεπόνι σε ώσμωση, συμιακό γαριδάκι, σάλτσα λευκής σοκολάτας και τριμμένη τόνκα. Αρκετά καλή και η οινική υποστήριξη, με ελληνικές ετικέτες, ενώ ενδιαφέρουσα είναι και η ιδέα του gin & tonic bar με μεσογειακές προτάσεις, ιδανικές για πριν την έναρξη κάθε γεύματος.

Το Λημέρι του Ληστή

Το Λημέρι του Ληστή

Με περισσότερα από 15 χρόνια ζωής και έναν θηριώδη ημιαιωνόβιο φίκο καταμεσής της γραφικής αυλής του, ως σήμα κατατεθέν πλάι στο εκκλησάκι του 16ου αιώνα, η κλασική αυτή ταβέρνα της ορεινής νότιας Ρόδου αποτελεί σημείο αναφοράς της γευστικής καθαρότητας του νησιού, με πιάτα που κρατούν ατόφιο το ρουστίκ χαρακτήρα τους, κι αφήνουν την πρώτη ύλη και το μαγειρικό ένστικτο των Σάββα και Κατερίνας Παπασάββα να κάνουν όλη τη δουλειά, δημιουργώντας γευστικές αναμνήσεις που διαρκούν. Δοκιμάστε: γιαπράκια, μελιτζανοσαλάτα, κατσικάκι κοκκινιστό με πατάτες, αρνάκι κλέφτικο, και κότσι χοιρινό με σάλτσα κρασιού και πλιγούρι.

Masari

Το εστιατόριo Masari στη Ρόδο

Η ασιατική πρόταση του Elissa Lifestyle Beach Resort πιάνει πόστο σε ένα friendly chic περιβάλλον, μπροστά από την κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου και φέρει τη δημιουργική υπογραφή του Θάνου Στασινού, όσων αφορά τις γεύσεις της. Ο διακεκριμένος σεφ επιμελείται με δημιουργικότητα μια εμπειρία που ικανοποιεί τους λάτρεις του σούσι και παράλληλα προσφέρει ένα ταξίδι στις πιο ιδιαίτερες εκφάνσεις της ασιατικής κουζίνας. Μεταξύ άλλων, ο επισκέπτης θα απολαύσει gyoza με χοιρινό Iberico, κρέμα πράσου και σελινόρζια, φροντισμένα ρολάκια και 'ζωντανά' νιγκίρι και πάπια με  truffle miso sauce.

Μαυρίκος

Από το 1933, στην είσοδο του χωριού της Λίνδου και στη γοητευτική βοτσαλωτή αυλή με τις χαρακτηριστικές καμάρες, ο "Μαυρίκος" συνεχίζει να υπηρετεί με συνέπεια και νοστιμιά την ελληνική και ροδίτικη γεύση, αποτελώντας ένα από τα εστιατόρια-μνημεία, όχι μόνο του σμαραγδένιου νησιού, αλλά και ολόκληρης της εγχώριας σκηνής.

Το εστιατόριο Μαυρίκος στη Ρόδο
© Μπάμπης Δούκας / @its_the_duke_dude

Τα αδέρφια Μιχάλης και Δημήτρης Μαυρίκος βαδίζουν σταθερά στα βήματα της οικογενειακής παράδοσης, με μια κουζίνα που βασίζεται στις συνταγές του νησιού, αλλά δε διστάζει να αντλεί και από διεθνείς επιρροές. Τα all-time classic πιάτα, όπως το φινόκιο μαγειρεμένο σε λευκό κρασί και η εξαιρετική κοιλιά τόνου στη σχάρα, ενισχύονται από τις προτάσεις ημέρας, οι οποίες συμπληρώνουν το σταθερό μενού και αποτυπώνουν ξεκάθαρα τη μαγειρική φιλοσοφία του "Μαυρίκου".

Fourni

Το εστιατόριο Fourni στη Ρόδο

O βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Αλέξανδρος Τσιοτίνης επιμελείται τα όσα σερβίρονται στο μεσογειακής κατεύθυνσης και με αδυναμία στο κρέας εστιατόριο του Elissa Lifestyle Beach Resort. Ο τζόσπερ μπαίνει σε πρώτο πλάνο εδώ και στα τραπέζια καταφθάνουν πιάτα σαν τον τόνο τατάκι με παντζάρι και γρανίτα κερασιού, το ταρτάρ μουσακά με μοσχάρι ωρίμανσης, η αματριτσιάνα καλαμαρά με καπνιστή πάπια και, ασφαλώς, οι εκλεκτές καρνιβορικές επιλογές. 

Λακάνη

Μοντέρνο μαγειρείο-εστιατόριο στην καρδιά της πόλης της Ρόδου. Ο σεφ – πατρόν Δημήτρης Κονταράτος, με χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, δημιούργησε το δικό του μαγειρικό τεχνουργείο για να προσφέρει καθημερινά μαγειρευτό αστικό φαγητό σε έναν χώρο με έντονες λαογραφικές αναφορές και γήινα χρώματα.

Λακάνη, Ρόδος

Εδώ, μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι το αρνί λακάνη με πλιγούρι και ρεβίθια, το παραδοσιακό κοκκινιστό μοσχάρι με λαχανικά και ροδίτικο κρασί από το χωριό Έμπωνα, οι ντόπιες κουλουρίες με φρέσκο αχινό και τα αρωματικά ντολμαδάκια, πλάι σε πιο δημιουργικές προτάσεις, σαν τη μελιτζανοσαλάτα με καρύδια πεκάν και σφένδαμο και τις all star τηγανητές πατάτες με τυρί Σαν Μιχάλη και μια εξωτική μαγιονέζα με κάρι και ανανά, που δεν λείπουν από κανένα τραπέζι.

NOR Project

Στο πλάι του εντυπωσιακού beachside με τα αφράτα sunbeds και τις ριγέ ομπρέλες, τα τραπέζια του ανανεωμένου Ναυτικού Ομίλου Ρόδου απλώνονται κάτω από ντιζαϊνάτα baloon-terraces που φέρνουν στην κεντρική πλαζ της Ρόδου αέρα από ιταλική ριβιέρα. Αυτός ο κοσμοπολιτισμός, αποδίδεται και στην κουζίνα του NOR Project με διεθνή φαβορί, σε ένα μενού που προδιαθέτει για απολαυστική casual καλοφαγία.

Kavos

Το εστιατόριο Kavos στη Ρόδο

Η θάλασσα απλώνεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το εστιατόριο του Elissa Lifestyle Beach Resort και ακριβώς από εκεί αντλεί πρώτη ύλη και έμπνευση ο Kavos. Με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη να είναι εκείνος που επιμελείται την ιωδιούχα κουζίνα του, το εν λόγω σποτ σερβίρει πιάτα που τιμούν τον γαστρονομικό χαρακτήρα του Αιγαίου με μοντέρνο βλέμμα. Αξίζει να δοκιμάσετε τους λουκουμάδες χταποδιού με αγιολί σκόρδου, τα αχνιστά μύδια με nduja butter, τη ρεβιθάδα με περγαμόντο και alepo pepper, προτού στο τραπέζι σας καταφθάσουν τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά ημέρας.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/09/2025

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.