Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη

Νέα σεζόν, νέες ηχηρές συνεργασίες για το δυναμικό resort της Costa Navarino.

Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη

Το W Costa Navarino επιστρέφει για τη νέα σεζόν στις 9 Απριλίου, με ανανεωμένα τα γαστρονομικά του ατού αλλά και τα πεδία της ολιστικής ευεξίας και της συναρπαστικής διασκέδασης.

Ο καταξιωμένος σεφ Νίκος Μπίλλης αναλαμβάνει τα ηνία ως Executive Chef, με εμπειρία σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin όπως τα Noma, Miramar, De Librije και βεβαίως το Botrini’s. Ο σεφ επαναπροσδιορίζει την ελληνική κουζίνα με απλότητα και τολμηρή δημιουργικότητα, παρουσιάζοντας απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων και υφών, ενώ τιμά τη γαστρονομική παράδοση με τοπικές, εποχικές πρώτες ύλες. 

Νίκος Μπίλλης

Το 2025 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το W Costa Navarino, υπό την καθοδήγησή του: το W Lounge μετατρέπεται σε Ethnic Listening Bar και παντρεύει γεύσεις από όλο τον κόσμο με μελωδίες από βινύλια και live jazz. Το Platia Flavors αναδεικνύει τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με γεύσεις που συνδυάζουν την παραδοσιακή ταβέρνα με το street food. Στο Parelia, το μενού προτείνει ψητά θαλασσινά, premium κρεατικά και μεζέδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας τη σκυτάλη σε ζωντανές βραδιές με ξυλόφουρνο, ευρηματικά κοκτέιλ και ρυθμούς από DJs. 

Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη 1

Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη 2

Το Green Pepper εστιάζει στην υγιεινή διατροφή και στα δημιουργικά brunch, ενώ το Piqantro Iberica στο Navarino Hills, έχει έναν Ισπανικό-Μεσογειακό προσανατολισμό με έμφαση στις premium κοπές κρέατος.

Η νέα σεζόν φέρνει δυνατές συνεργασίες στους τομείς του mixology, της μουσικής και της ευεξίας. Το The Bar in Front of The Bar, αναγνωρισμένο διεθνώς πια στα The World’s 50 Best Bars, απογειώνει την ευ πίνειν εμπειρία, με avant-garde συνταγές που αξιοποιούν μεσσηνιακά βότανα. 

Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη 4

Ο Γιάννης Γεροντάκης (YERO) και η ομάδα του club restaurant Cozmo Athens αναλαμβάνουν τα Electro Vibes με guest εμφανίσεις Ελλήνων και ξένων DJs. Στο AWAY Spa η Rodial, το καινοτόμο brand ομορφιάς, φέρνει επαναστατικές θεραπείες περιποίησης.

Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη 3

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
15/09/2025

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.