Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη

Νέα σεζόν, νέες ηχηρές συνεργασίες για το δυναμικό resort της Costa Navarino.

Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη

Το W Costa Navarino επιστρέφει για τη νέα σεζόν στις 9 Απριλίου, με ανανεωμένα τα γαστρονομικά του ατού αλλά και τα πεδία της ολιστικής ευεξίας και της συναρπαστικής διασκέδασης.

Ο καταξιωμένος σεφ Νίκος Μπίλλης αναλαμβάνει τα ηνία ως Executive Chef, με εμπειρία σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin όπως τα Noma, Miramar, De Librije και βεβαίως το Botrini’s. Ο σεφ επαναπροσδιορίζει την ελληνική κουζίνα με απλότητα και τολμηρή δημιουργικότητα, παρουσιάζοντας απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων και υφών, ενώ τιμά τη γαστρονομική παράδοση με τοπικές, εποχικές πρώτες ύλες. 

Νίκος Μπίλλης

Το 2025 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το W Costa Navarino, υπό την καθοδήγησή του: το W Lounge μετατρέπεται σε Ethnic Listening Bar και παντρεύει γεύσεις από όλο τον κόσμο με μελωδίες από βινύλια και live jazz. Το Platia Flavors αναδεικνύει τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με γεύσεις που συνδυάζουν την παραδοσιακή ταβέρνα με το street food. Στο Parelia, το μενού προτείνει ψητά θαλασσινά, premium κρεατικά και μεζέδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας τη σκυτάλη σε ζωντανές βραδιές με ξυλόφουρνο, ευρηματικά κοκτέιλ και ρυθμούς από DJs. 

Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη 1

Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη 2

Το Green Pepper εστιάζει στην υγιεινή διατροφή και στα δημιουργικά brunch, ενώ το Piqantro Iberica στο Navarino Hills, έχει έναν Ισπανικό-Μεσογειακό προσανατολισμό με έμφαση στις premium κοπές κρέατος.

Η νέα σεζόν φέρνει δυνατές συνεργασίες στους τομείς του mixology, της μουσικής και της ευεξίας. Το The Bar in Front of The Bar, αναγνωρισμένο διεθνώς πια στα The World’s 50 Best Bars, απογειώνει την ευ πίνειν εμπειρία, με avant-garde συνταγές που αξιοποιούν μεσσηνιακά βότανα. 

Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη 4

Ο Γιάννης Γεροντάκης (YERO) και η ομάδα του club restaurant Cozmo Athens αναλαμβάνουν τα Electro Vibes με guest εμφανίσεις Ελλήνων και ξένων DJs. Στο AWAY Spa η Rodial, το καινοτόμο brand ομορφιάς, φέρνει επαναστατικές θεραπείες περιποίησης.

Το W Costa Navarino στη γαστρονομική εποχή του Νίκου Μπίλλη 3

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.