
Το W Costa Navarino επιστρέφει για τη νέα σεζόν στις 9 Απριλίου, με ανανεωμένα τα γαστρονομικά του ατού αλλά και τα πεδία της ολιστικής ευεξίας και της συναρπαστικής διασκέδασης.
Ο καταξιωμένος σεφ Νίκος Μπίλλης αναλαμβάνει τα ηνία ως Executive Chef, με εμπειρία σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin όπως τα Noma, Miramar, De Librije και βεβαίως το Botrini’s. Ο σεφ επαναπροσδιορίζει την ελληνική κουζίνα με απλότητα και τολμηρή δημιουργικότητα, παρουσιάζοντας απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων και υφών, ενώ τιμά τη γαστρονομική παράδοση με τοπικές, εποχικές πρώτες ύλες.

Το 2025 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το W Costa Navarino, υπό την καθοδήγησή του: το W Lounge μετατρέπεται σε Ethnic Listening Bar και παντρεύει γεύσεις από όλο τον κόσμο με μελωδίες από βινύλια και live jazz. Το Platia Flavors αναδεικνύει τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με γεύσεις που συνδυάζουν την παραδοσιακή ταβέρνα με το street food. Στο Parelia, το μενού προτείνει ψητά θαλασσινά, premium κρεατικά και μεζέδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας τη σκυτάλη σε ζωντανές βραδιές με ξυλόφουρνο, ευρηματικά κοκτέιλ και ρυθμούς από DJs.


Το Green Pepper εστιάζει στην υγιεινή διατροφή και στα δημιουργικά brunch, ενώ το Piqantro Iberica στο Navarino Hills, έχει έναν Ισπανικό-Μεσογειακό προσανατολισμό με έμφαση στις premium κοπές κρέατος.
Η νέα σεζόν φέρνει δυνατές συνεργασίες στους τομείς του mixology, της μουσικής και της ευεξίας. Το The Bar in Front of The Bar, αναγνωρισμένο διεθνώς πια στα The World’s 50 Best Bars, απογειώνει την ευ πίνειν εμπειρία, με avant-garde συνταγές που αξιοποιούν μεσσηνιακά βότανα.

Ο Γιάννης Γεροντάκης (YERO) και η ομάδα του club restaurant Cozmo Athens αναλαμβάνουν τα Electro Vibes με guest εμφανίσεις Ελλήνων και ξένων DJs. Στο AWAY Spa η Rodial, το καινοτόμο brand ομορφιάς, φέρνει επαναστατικές θεραπείες περιποίησης.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.