Ο Όμιλος Mitsis προσκαλεί στις 31 Μαΐου τους λάτρεις της γαστρονομίας και του κρασιού σε μια βραδιά wine pairing στο "Amber Cellar Bar & Restaurant", στο ισόγειο του νέου αστικού ξενοδοχείου "Mitsis N’U Piraeus Port", στο λιμάνι του Πειραιά.
Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα, αποτέλεσμα δημιουργικής σύμπραξης των Δημήτρη Στειακάκη (Executive Chef του Ομίλου Mitsis) και Στέλιου Μάκαρη (chef του "Amber Cellar Bar & Restaurant") με την εταιρεία Aiolos, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας ελληνικά κρασιά της.
Έχοντας στο επίκεντρο τόσο την ελληνική παράδοση όσο και την καινοτομία, oι chefs με την πρωτοποριακή τους προσέγγιση στην αυθεντική ελληνική κουζίνα έχουν ετοιμάσει μια γευστική εμπειρία πέντε πιάτων, βασισμένων στην εποχικότητα και στον τοπικό χαρακτήρα των εξαιρετικών προϊόντων της ελληνικής γης. Τον πλούτο και την απλότητα των γεύσεων των πρώτων υλών, αναδεικνύουν οι μοναδικές ποικιλίες Ελλήνων παραγωγών, όπως η Αρμύρα από το Κτήμα Σκούρα (Chardonnay, Μαλαγουζιά), το Κτήμα Αργυρού Σαντορίνη (Ασύρτικο) καθώς και το μοναδικό Vinsanto First Release 2016, επίσης από το κτήμα Αργυρού.
Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας καλέστε στο 214 409 1060 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mitsis.com
Προσέλευση: 8.30-9.30 μ.μ.
Tιμή: € 48 ανά άτομο