Wine pairing στο "Amber Cellar Bar & Restaurant"

Οι λάτρεις της γαστρονομίας και του κρασιού θα απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα, αποτέλεσμα δημιουργικής σύμπραξης των Δημήτρη Στειακάκη και Στέλιου Μάκαρη με την εταιρεία Aiolos.

Wine pairing στο 'Amber Cellar Bar & Restaurant'

Ο Όμιλος Mitsis προσκαλεί στις 31 Μαΐου τους λάτρεις της γαστρονομίας και του κρασιού σε μια βραδιά wine pairing στο "Amber Cellar Bar & Restaurant", στο ισόγειο του νέου αστικού ξενοδοχείου "Mitsis N’U Piraeus Port", στο λιμάνι του Πειραιά. 

Wine pairing στο

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα, αποτέλεσμα δημιουργικής σύμπραξης των Δημήτρη Στειακάκη (Executive Chef του Ομίλου Mitsis) και Στέλιου Μάκαρη (chef του "Amber Cellar Bar & Restaurant") με την εταιρεία Aiolos, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας ελληνικά κρασιά της.

Wine pairing στο

Έχοντας στο επίκεντρο τόσο την ελληνική παράδοση όσο και την καινοτομία, oι chefs με την πρωτοποριακή τους προσέγγιση στην αυθεντική ελληνική κουζίνα έχουν ετοιμάσει μια γευστική εμπειρία πέντε πιάτων, βασισμένων στην εποχικότητα και στον τοπικό χαρακτήρα των εξαιρετικών προϊόντων της ελληνικής γης. Τον πλούτο και την απλότητα των γεύσεων των πρώτων υλών, αναδεικνύουν οι μοναδικές ποικιλίες Ελλήνων παραγωγών, όπως η Αρμύρα από το Κτήμα Σκούρα (Chardonnay, Μαλαγουζιά), το Κτήμα Αργυρού Σαντορίνη (Ασύρτικο) καθώς και το μοναδικό Vinsanto First Release 2016, επίσης από το κτήμα Αργυρού.

Wine pairing στο

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας καλέστε στο 214 409 1060 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mitsis.com

Προσέλευση: 8.30-9.30 μ.μ.
Tιμή: € 48 ανά άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Amber Cellar

Αριστείδου 16-20 (ξεν. «Mitsis N’U Piraeus Port»), Πειραιάς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.