Νέος σεφ στο τιμόνι του "The Zillers"

Τη σκυτάλη στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου παραλαμβάνει ο ταλαντούχος Βασίλης Ρούσσος.

roussos

Κάθε τέλος προσφέρει πάντα την ευκαιρία για μια καινούργια αρχή, και κάπως έτσι το βραβευμένο εστιατόριο "The Zillers" γυρίζει νέα σελίδα με επικεφαλής τον Βασίλη Ρούσσο, chef de cuisine μέχρι πρόσφατα στην εμβληματική "Selene" της Σαντορίνης υπό την καθοδήγηση του Έκτορα Μποτρίνι. Λάτρης της πρώτης ύλης όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη του συνέντευξη στο αθηνόραμα, ο Ρούσσος θα ξεδιπλώσει στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως τη δική του οπτική για ένα fine dining με ελληνικό χαρακτήρα που θα δίνει έμφαση στην εποχικότητα, τα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς αλλά και από τη φάρμα του "The Zillers" στην Παιανία.

Η αρχή θα γίνει με δύο μενού γευσιγνωσίας, τα οποία θα ξεκινήσουν να σερβίρονται τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης της κουζίνας, η οποία μεγαλώνει και γίνεται ανοικτή, αποκτώντας έτσι επαφή και αλληλεπίδραση με το μπαρ και τα κοκτέιλ που επιμελείται ο Στέφανος Δραγανιδάκης. Στο κομμάτι των επιδορπίων, όπως βεβαίως και στο "The Zillers Pastry Bar", συνεχίζεται η συνεργασία με τον σπουδαίο pastry chef Γιώργο Πλατινό, ενώ διακριτικές πινελιές ανανέωσης, κυρίως ως προς τον φωτισμό, θα δεχτεί επίσης η όμορφη σάλα του εστιατορίου.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Παγκρατιώτικο "Βενιαμίν" για day ‘n’ night διασκέδαση

Το ανεπιτήδευτο στέκι με την νεανική καρδιά, αγκαλιάζει ισότιμα το φαγητό και το ποτό στην old school πλατεία Μεσολογγίου,

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
26/02/2024

Τα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου πάνε Vezené

Ένας εμβληματικός Έλληνας παραγωγός στο νέο oινικό dinner του δημοφιλούς εστιατορίου.

Στεριανοί και θαλασσινοί μεζέδες στο "Mezze Athens"

Πολύ κοντά στις θεατρικές πιάτσες της πόλης, το αγαπημένο concept του Ομίλου Καστελόριζο σερβίρει πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση με δημιουργική ματιά.

Το "Raki Meze Athens" αγαπά τους μεζέδες

Με νοσταλγικό ντεκόρ, γεύσεις της μοιρασιάς και γλυκόπιοτα αποστάγματα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στέκια της πόλης για καλοφτιαγμένους μεζέδες μάς περιμένει μετά την τελευταία υπόκλιση αφού είναι πολύ κοντά σε θεατρικές πιάτσες.

"Πιάτσα Καλαμάκι": Η πιο νόστιμη αθηναϊκή πιάτσα

Το street food της ελληνικής καρδιάς σε πλειάδα επιλογών με τυλιχτά και XL μερίδες ψητών είναι αυτό που χρειάζεσαι αμέσως μετά τη θεατρική σου έξοδο.

'Neropistolo', το επόμενο σουξέ των αθηναϊκών φουρνισμάτων

Ένα παιχνιδιάρικο new age bakery στην οδό Βουλής κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το γευστικό σύμπαν της πόλης.

"La Linda": Φουρνίσματα αλά Ουρουγουάη στη Γλυφάδα

Από το Νότο της Αμερικής στο Νότο της Αθήνας προσγειώθηκε μόλις το όμορφο, καινούργιο στέκι της Γλυφάδας. Πήραμε μια πρώτη, αχνιστή γεύση και αναμεταδίδουμε.