Στο 'Smash`n Bun' (και) για τα burgers τριών κορυφαίων σεφ

Το burger σποτ του Κολωνακίου σβήνει τρία κεράκια και το γιορτάζει με σπέσιαλ μπιφτεκόψωμα από Άνταμ Κοντοβά, Έκτορα Μποτρίνι και Βασίλη Μουρατίδη.

Στο 'Smash`n Bun' (και) για τα burgers τριών κορυφαίων σεφ

Eκλεκτός, 100% ελληνικός μοσχαρίσιος κιμάς dry aged 40 ημερών, ζυμωμένος μόνο με αλάτι, ψήσιμο στην καυτή πλάκα, αφράτο χειροποίητο ψωμάκι από βιολογικό αλεύρι, bio υλικά όπως το τυρί, το μπέικον κι η ντομάτα. Κι έπειτα, το άγγιγμα του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου. Η επιτυχημένη συνταγή συνεχίζεται για τρία ολόκληρα χρόνια για το 'Smash`n Bun', με το κολωνακιώτικο burger σποτ να σβήνει αντίστοιχα κεράκια στην τούρτα της ζωής του.

Το Smash n' Bun

Αρχής γενομένης από τον μήνα που διανύουμε (πιο συγκεκριμένα από τις 15/01), ο 'Άνταμ Κοντοβάς δημιουργεί ένα burger από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσι, συνδυάζοντας ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές ιδέες, στις οποίες έχει άλλωστε και ιδιαίτερη αδυναμία. 

Τον Φεβρουάριο, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο 'Έκτορας Μποτρίνι. Ο επιδραστικότερος Έλληνας σεφ -όπως αναγνωρίστηκε από 200+ κορυφαίους συναδέλφους του που συμμετείχαν στη μεγάλη ψηφοφορία του Αθηνοράματος και των Χρυσών Σκούφων- έχει στα σκαριά ένα από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποδίδει φόρο τιμής στον ελληνικό τόπο καταγωγής του, την Κέρκυρα.

Η εορταστική γευστική εξτραβαγκάντζα του 'Smash`n Bun' ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, με τον επίσης βραβευμένο Βασίλη Μουρατίδη. Το δικό του μπιφτεκόψωμο -το Burger Caprese- θα μοσχαρίσιο μπιφτέκι, πέστο, ντομάτα, τηγανητή μοτσαρέλα, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα.

Διαβάστε Επίσης

Προφανώς και τα τρία burgers, μαζί με όλες τις υπόλοιπες προτάσεις του 'Smash n' Bun' θα τις γευθείς στο γνωστό σημείο του Κολωνακίου καθώς και στο χώρο σου μέσω της Wolt.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Smash ‘n’ Bun

Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.