Το Longevity Brunch του "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel" φέρνει τη μακροζωία στο πιάτο

'St.George Lycabettus Lifestyle Hotel' Brunch Αθήνα

Ξενοδοχείο - trendsetter, το πάντα δημιουργικό και ανύσυχο "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel" μας δίνει φέτος μια ακόμη υπέροχη ιδέα να μετατρέψουμε την πιο lazy μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, σε ολοήμερη γιορτή ευεξίας.

Στο υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου στους πρόποδες του Λυκαβηττού και με πανοραμική θέα στην πόλη και τα πιο εμβληματικά της τοπόσημα, στήνεται κάθε Κυριακή, από τις 12 ως τις 4 μ.μ. ένα brunch μπουφέ με όλα όσα περιμένετε κι αγαπάτε αλλά και προτάσεις - έκπληξη που σας κάνουν καλό, από τον executive chef Στέφανο Παπανικολάου μαζί με την ομάδα του.

Γνωρίζετε τις μπλε ζώνες του πλανήτη; Πρόκειται για περιοχές του κόσμου, οι οποίες, σύμφωνα με τη  δημογραφική εργασία των Τζάνι Πες και Μισέλ Πουλέν, που δημοσιεύτηκε το 2004, έχουν μεγαλύτερο από το συνηθισμένο αριθμό ανθρώπων που ζουν πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο. Οι πέντε "μπλε ζώνες" του πλανήτη περιλαμβάνουν από την Οκινάουα (Ιαπωνία), τη Σαρδηνία (Ιταλία), τη Χερσόνησος Νικόγια (Κόστα Ρίκα) και τη Λόμα Λίντα (Καλιφόρνια, ΗΠΑ) μέχρι τη δική μας φημισμένη για τη μακροζωία των κατοίκων της Ικαρία (Ελλάδα). Στις μπλε ζώνες οι κάτοικοι κάνουν πιο υγιεινές, συνειδητες επιλογές για την διατροφη τους και έχουν για motto το "Live longer & better!".

Φέτος λοιπόν, τόσο το Κυριακάτικο brunch όσο και το ανανεωμένο Breakfast with a view του ξενοδοχείου "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel", το οποίο μας έχει συνηθίσει σε νέες τάσεις και ιδέες στη γαστρονομία δίνοντας πάντα ιδιαίτερη σημασία στην υγεία και την ευεξία εμπνέονται από τις μπλε ζώνες και εστιάζουν στη μακροζωία.

Ενσωματώνουν έτσι το Blue Zone Project στον πληθωρικό και γεμάτο επιλογές για κάθε γούστο μπουφέ όπου πέρα από τα κλασικά και αγαπημένα πιάτα όπως eggs benedict, pancakes, red velvet cake θα βρείτε γωνία Blue Zone με τις δημιουργίες του chef από όλες τις μπλε ζώνες του κόσμου όπως αυγά ψητά στο φούρνο με σάλτσα ντομάτα, ρίγανη και φέτα (Ικαρία), Traditional Pinsa (Καλιφόρνια) ή Gnoccheti με ντομάτα κονφί και φρέσκο βασιλικό (Σαρδηνία).

Κι επειδή στο "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel" τα παιδιά έχουν την τιμητική τους και οι μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν πιο ήρεμα το φαγητό τους, έχει στηθεί και παιδική γωνιά με προβολή ταινίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.