Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο

Από τη μία, το "Aeolis Tinos Suites", το διακριτικά πολυτελές και φιλόξενο ξενοδοχείο στην κορυφή του Τριαντάρου, με τα άνετα και κομψά δωμάτια, την εκπληκτική θέα και την πανέμορφη πισίνα, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής στην πολύ ιδιαίτερη Κυκλάδα. Από την άλλη, το "Napul’è", το ιταλικό εστιατόριο που δημιούργησαν οι Μάγκυ Ταμπακάκη και Francesco 'Ciccio' Granata, αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας και το οποίο αποτελεί από μόνο του αφορμή για να βρεθεί κανείς στη Βάρη.

Από την Βάρη (και) στην Τήνο

Τα δύο προαναφερθέντα spots ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι, με τη σύμπραξή τους να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στην Τήνο και το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου μέχρι πρότινος συναντούσε κανείς το -επίσης πολύ αξιόλογο- "Zoga".

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο 3

Εκεί ακριβώς που κόβεται η ανάσα από την υπέροχη θέα, θα ανοίγει η όρεξη, χάρη στις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ του σεφ Ciccio και της Μάγκυς Ταμπακάκη που θα 'ξεκαλοκαιριάσουν' στον Τριαντάρο (σ.σ. το εστιατόριο στη Βάρη θα συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού).

> Διάβασε ακόμη: Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Το τηνιακό "Napul’è" -το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 26 Μαΐου και θα υποδέχεται κοινό και εκτός ξενοδοχείου καθημερινά από τις 18.00- θα διατηρήσει το ίδιο αθηναϊκό concept, διαφοροποιώντας κάποια πιάτα με ντόπιες πρώτες ύλες όπως το καρίκι και η αγκινάρα. Επίσης, ο Romeo Granata, γιος του Francesco, θα είναι ο pizzaiolo του project. 

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο 1

Η ομάδα του "Napul’è" θα έχει την πλήρη επιμέλεια του γευστικού κομματιού στο "Aeolis", καθώς θα μεριμνήσει ακόμη για το all day μενού του ξενοδοχείου -σε πιο comfort ρυθμούς- αλλά και το section του πρωϊνού, με πολλά περισσότερα καλούδια από το νησί της Τήνου.

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο 2

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".