Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο

Από τη μία, το "Aeolis Tinos Suites", το διακριτικά πολυτελές και φιλόξενο ξενοδοχείο στην κορυφή του Τριαντάρου, με τα άνετα και κομψά δωμάτια, την εκπληκτική θέα και την πανέμορφη πισίνα, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής στην πολύ ιδιαίτερη Κυκλάδα. Από την άλλη, το "Napul’è", το ιταλικό εστιατόριο που δημιούργησαν οι Μάγκυ Ταμπακάκη και Francesco 'Ciccio' Granata, αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας και το οποίο αποτελεί από μόνο του αφορμή για να βρεθεί κανείς στη Βάρη.

Από την Βάρη (και) στην Τήνο

Τα δύο προαναφερθέντα spots ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι, με τη σύμπραξή τους να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στην Τήνο και το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου μέχρι πρότινος συναντούσε κανείς το -επίσης πολύ αξιόλογο- "Zoga".

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο 3

Εκεί ακριβώς που κόβεται η ανάσα από την υπέροχη θέα, θα ανοίγει η όρεξη, χάρη στις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ του σεφ Ciccio και της Μάγκυς Ταμπακάκη που θα 'ξεκαλοκαιριάσουν' στον Τριαντάρο (σ.σ. το εστιατόριο στη Βάρη θα συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού).

> Διάβασε ακόμη: Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Το τηνιακό "Napul’è" -το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 26 Μαΐου και θα υποδέχεται κοινό και εκτός ξενοδοχείου καθημερινά από τις 18.00- θα διατηρήσει το ίδιο αθηναϊκό concept, διαφοροποιώντας κάποια πιάτα με ντόπιες πρώτες ύλες όπως το καρίκι και η αγκινάρα. Επίσης, ο Romeo Granata, γιος του Francesco, θα είναι ο pizzaiolo του project. 

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο 1

Η ομάδα του "Napul’è" θα έχει την πλήρη επιμέλεια του γευστικού κομματιού στο "Aeolis", καθώς θα μεριμνήσει ακόμη για το all day μενού του ξενοδοχείου -σε πιο comfort ρυθμούς- αλλά και το section του πρωϊνού, με πολλά περισσότερα καλούδια από το νησί της Τήνου.

Napul’è στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο 2

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Νίκος Ρούσσος δίνει γεύση στο 'InterContinental Crete'

Ο πολυβραβευμένος σεφ επιμελείται τα μενού στα δύο εστιατόρια του νέου ξενοδοχείου, την ίδια στιγμή που ο κορυφαίος bartender Ηλίας Στεργιόπουλος μεριμνά για όσα μπαίνουν στα ποτήρια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/07/2024

Αφιέρωμα: Η γαστρονομία της καλοκαιρινής Ελλάδας | Εστιατόρια και ταβέρνες που δεν χάνουμε στις διακοπές

Το φαγητό είναι από τα κλειδιά των πετυχημένων διακοπών. Πριν ξεκινήσετε για τα νησιά και τις παραλίες δείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα στα εστιατόρια και τις ταβέρνες του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσετε.

Η ουσία της κρητικής κουζίνας ταξιδεύει με τη Minoan Lines

Η Νεκταρία Κοκκινάκη υπογράφει το νέο καλοκαιρινό μενού στα πλοία Festos Palace και Knossos Palace.

To 'Kalimeres Bistro' στρέφει τα φώτα στου Ψυρρή

Όσα καθιστούν ιδανικό προορισμό το ολοήμερο σποτ που συνέβαλε στην αναγέννηση του Ψυρρή.

Η Πάρος στον αστερισμό του 'Crios'

Ένα φρέσκο Beach Bar & Restaurant στην αμμουδιά του Κριού εμπλουτίζει το θερινό fine living by the sea στη δημοφιλή Κυκλάδα.

'Ora' για μπάρμπεκιου δίπλα στο κύμα

Τα BBQ Nights του 'One&Only Aesthesis' δίνουν άλλον γευστικό αέρα στις καλοκαιρινές Πέμπτες.

Τα εστιατόρια του ζεν "Amanzoe" ανοίγουν στους εξωτερικούς επισκέπτες και πήραμε μια γεύση

Το κορυφαίο resort ανοίγεται για πρώτη φορά γενναιόδωρα στο ελληνικό κοινό και τους εξωτερικούς επισκέπτες. Μπορείς να χαρείς μια ιδιαίτερη εμπειρία απολαμβάνοντας συναρπαστικό τοπίο στη γαλήνη του ηλιοβασιλέματος, εξαιρετικά κοκτέιλ, και γιαπωνέζικη κουζίνα επιπέδου στο εστιατόριο "Nama".