Napul’ è

Η ζεστή τρατορία που δημιούργησε η Μάγκυ Ταμπακάκη αμέσως μετά τη συμμετοχή της στο «MasterChef» μας υποδέχεται πλέον σε μια όμορφη μονοκατοικία με υπερυψωμένη βεράντα, πάντα στην περιοχή της Βάρης. Το γευστικό focus έχει σταθερά στον πυρήνα του τη ναπολιτάνικη κουζίνα, ενώ το μενού ακολουθεί τον κύκλο των εποχών και διανθίζεται με προτάσεις ημέρας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €40

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ., Τρ.

Σχετικά άρθρα

Aθηναϊκές μακαρονάδες για τη σημερινή World Pasta Day

7 κορυφαίες επιλογές για τους σκληροπυρηνικούς της pasta και εκείνους που θέλουν να γίνουν τέτοιοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/10/2021

Napul’é

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio μυρίζει αυθεντικότητα, καλό γούστο και comfort νοστιμιά.