Ο Stanley Tucci θα είναι ο οικοδεσπότης των World's 50 Best Restaurants 2022

Ο ΣΤΑΝΛΕΪ ΤΟΥΤΣΙ ΣΤΟ SEARCHING FOR ITALY

Ο Stanley Tucci αποτελεί εδώ και δεκαετίες μία από τις πιο συμπαθητικές και cool φυσιογνωμίες του Χόλιγουντ, έχοντας υποδυθεί δεκάδες διαφορετικούς χαρακτήρες όλα τα χρόνια της κινηματογραφικής -αλλά και τηλεοπτικής- του δράσης. Παράλληλα, ο 61χρονος Νεοϋορκέζος ηθοποιός έχει παρουσιάσει εντόνως, ειδικά τα τελευταία έτη, και μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα του: Εκείνη του food lover και restaurant enthusiast, γεγονός που τον έχει καταστήσει αγαπητό (και) στον γαστρονομικό κόσμο, με κερασάκι στην τούρτα το πολύ αξιόλογο ταξιδιωτικό show/travelogue του CNN, Searching for Italy. Τι σχέση όμως μπορεί να έχει με έναν θεσμό όπως τα The World's 50 Best Restaurants 2022;

Ο σωστός άνθρωπος, στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή

Δεν θα έπρεπε να προκαλεί σε κανέναν, καμία απολύτως εντύπωση που ο Stanley Tucci επιλέχθηκε να είναι ο οικοδεσπότης/παρουσιαστής της φετινής τελετής για την ανάδειξη των 50 καλύτερων εστιατορίων του πλανήτη.

Η παρουσία του Tucci θα δώσει έξτρα προβολή στον περίφημο γαστρονομικό θεσμό και είναι βέβαιο πως θα προσελκύσει ακόμη περισσότερα βλέμματα, πέρα από εκείνα των aficionados της γεύσης σε κάθε γωνιά του κόσμου. 

Η 20η απονομή των The World’s 50 Best Restaurants Awards θα λάβει χώρα στις 18 Ιουλίου στο Old Billingsgate Market του Λονδίνου - αρχικά, το μέρος που είχε επιλεγεί ήταν η Μόσχα αλλά ο πόλεμος στην Ουκρανία οδήγησε τους αρμόδιους φορείς στην επιλογή της βρετανικής μητρόπολης. 

> Διάβασε ακόμη: Θα έπαιρνες ποτέ burger σε ένα high-end εστιατόριο;

Πριν μερικές ημέρες έγιναν γνωστά τα εστιατόρια της λίστας 51-100. Υπενθυμίζουμε πως η φετινή τελετή θα μεταδοθεί live από το κανάλι των The World's 50 Best Restaurants στο Youtube.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.