Ο Stanley Tucci θα είναι ο οικοδεσπότης των World's 50 Best Restaurants 2022

Ο ΣΤΑΝΛΕΪ ΤΟΥΤΣΙ ΣΤΟ SEARCHING FOR ITALY

Ο Stanley Tucci αποτελεί εδώ και δεκαετίες μία από τις πιο συμπαθητικές και cool φυσιογνωμίες του Χόλιγουντ, έχοντας υποδυθεί δεκάδες διαφορετικούς χαρακτήρες όλα τα χρόνια της κινηματογραφικής -αλλά και τηλεοπτικής- του δράσης. Παράλληλα, ο 61χρονος Νεοϋορκέζος ηθοποιός έχει παρουσιάσει εντόνως, ειδικά τα τελευταία έτη, και μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα του: Εκείνη του food lover και restaurant enthusiast, γεγονός που τον έχει καταστήσει αγαπητό (και) στον γαστρονομικό κόσμο, με κερασάκι στην τούρτα το πολύ αξιόλογο ταξιδιωτικό show/travelogue του CNN, Searching for Italy. Τι σχέση όμως μπορεί να έχει με έναν θεσμό όπως τα The World's 50 Best Restaurants 2022;

Ο σωστός άνθρωπος, στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή

Δεν θα έπρεπε να προκαλεί σε κανέναν, καμία απολύτως εντύπωση που ο Stanley Tucci επιλέχθηκε να είναι ο οικοδεσπότης/παρουσιαστής της φετινής τελετής για την ανάδειξη των 50 καλύτερων εστιατορίων του πλανήτη.

Η παρουσία του Tucci θα δώσει έξτρα προβολή στον περίφημο γαστρονομικό θεσμό και είναι βέβαιο πως θα προσελκύσει ακόμη περισσότερα βλέμματα, πέρα από εκείνα των aficionados της γεύσης σε κάθε γωνιά του κόσμου. 

Η 20η απονομή των The World’s 50 Best Restaurants Awards θα λάβει χώρα στις 18 Ιουλίου στο Old Billingsgate Market του Λονδίνου - αρχικά, το μέρος που είχε επιλεγεί ήταν η Μόσχα αλλά ο πόλεμος στην Ουκρανία οδήγησε τους αρμόδιους φορείς στην επιλογή της βρετανικής μητρόπολης. 

> Διάβασε ακόμη: Θα έπαιρνες ποτέ burger σε ένα high-end εστιατόριο;

Πριν μερικές ημέρες έγιναν γνωστά τα εστιατόρια της λίστας 51-100. Υπενθυμίζουμε πως η φετινή τελετή θα μεταδοθεί live από το κανάλι των The World's 50 Best Restaurants στο Youtube.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/08/2022

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.