Ο Senios άλλαξε...

Το νέο πρόσωπο του μαγαζιού κάνει την Πέμπτη 12/9 την πρώτη επίσημη πρεμιέρα του.

Ο Senios άλλαξε...

Ριζική η ανανέωση στο δημοφιλές πόστο της περιοχής Αγίας Ειρήνης που ξανανοίγει για τη σεζόν απόψε το βράδυ. Τα λουσάτα μαρμάρινα τραπέζια και οι πολυθρόνες σε μπρούτζο –βελούδο έφυγαν και στη θέση τους μπήκαν τραπεζάκια ξύλο- μάρμαρο και καρέκλες καφενείου σηματοδοτώντας μαζί με πολλές άλλες διακοσμητικές αλλαγές τη μετατροπή του σε καφε- μεζεδοπωλείο.

Ο Βασίλης και ο Νίκος δεν μένουν πια εδώ, αλλά είναι οι υπόλοιποι «Clumsies», και την επιμέλεια του μενού έχει πλέον ο Δήμος Μπαλόπουλος που έχει την έδρα του στα αδελφά «Frater & Soror» και «ΦΒΚ». Από τυροκαφτερή, μαυρομάτικα σπιανάδα και μπουγιουρντί μέχρι γιαουρτλού με αρνίσια κεφτεδάκια στη σούβλα, μπακαλιάρο σκορδαλιά με μελιτζάνα και ντομάτα, και κοτόπουλο κάρυ. Κοκτέιλ και ποτά υπάρχουν πάντα αλλά το ύφος του μαγαζιού έχει αλλάξει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".