Ο Senios άλλαξε...

Το νέο πρόσωπο του μαγαζιού κάνει την Πέμπτη 12/9 την πρώτη επίσημη πρεμιέρα του.

Ο Senios άλλαξε...

Ριζική η ανανέωση στο δημοφιλές πόστο της περιοχής Αγίας Ειρήνης που ξανανοίγει για τη σεζόν απόψε το βράδυ. Τα λουσάτα μαρμάρινα τραπέζια και οι πολυθρόνες σε μπρούτζο –βελούδο έφυγαν και στη θέση τους μπήκαν τραπεζάκια ξύλο- μάρμαρο και καρέκλες καφενείου σηματοδοτώντας μαζί με πολλές άλλες διακοσμητικές αλλαγές τη μετατροπή του σε καφε- μεζεδοπωλείο.

Ο Βασίλης και ο Νίκος δεν μένουν πια εδώ, αλλά είναι οι υπόλοιποι «Clumsies», και την επιμέλεια του μενού έχει πλέον ο Δήμος Μπαλόπουλος που έχει την έδρα του στα αδελφά «Frater & Soror» και «ΦΒΚ». Από τυροκαφτερή, μαυρομάτικα σπιανάδα και μπουγιουρντί μέχρι γιαουρτλού με αρνίσια κεφτεδάκια στη σούβλα, μπακαλιάρο σκορδαλιά με μελιτζάνα και ντομάτα, και κοτόπουλο κάρυ. Κοκτέιλ και ποτά υπάρχουν πάντα αλλά το ύφος του μαγαζιού έχει αλλάξει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

27/09/2022

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.