Το «Giacomo»... διπλό

Tώρα που το πολύ καλό ιταλικό εστιατόριο επεκτάθηκε στο διπλανό χώρο, τα πιάτα του Θάνου Κουλτούκη έχουν μεγαλύτερο πεδίο δράσης.

Το «Giacomo»... διπλό

Με το που άνοιξε στην κηφισιώτικη οδού Λεβίδου απέκτησε πιστούς και καθόλου άδικα· το «Giacomo» έχει κλασική αρχοντιά και ως προς την κουζίνα του είναι από τα πιο συνεπή ιταλικά της πόλης. Τώρα που επεκτάθηκε και στο διπλανό χώρο, όπου βρίσκαμε άλλοτε το «Bellini», απέκτησε μια κομψή, δεύτερη, εξίσου κομψή σάλα με πολυελαίους, καθρέπτες, λευκοστρωμένα τραπέζια και πιο έντονη της αίσθηση της τραπεζαρίας.

Το «Giacomo»... διπλό - εικόνα 1

Έτσι τα πιάτα του Θάνου Κουλτούκη –η φανταστική, έξτρα δροσερή caprese που... μοντερνίζει με ένα λεπτό ζελέ ντομάτας και μοσχοβολάει βασιλικό ή τα al dente ζυμαρικά όπως η κλασική μακαρονάδα caccio e pepe και τα conchiglioni με ραγού από κουνέλι, ιταλικό comfort food που σε ζεστάίνει εκ των έσω– έχουν πλέον μεγαλύτερο πεδίο δράσης, ενώ ο αρχικός χώρος, που έχει γοητευτική αύρα μπιστρό, παίζει πιο άνετα (και) στο κομμάτι του ποτού, δίνοντας περισσότερο αέρα στο μπαρ.

Περισσότερες πληροφορίες

Giacomo

Λεβίδου 11, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.