«Εnoteca da Salvatore»: Oινο-φιλική Ιταλία

Ένα καινούργιο wine-restaurant, πάντα με ιταλική κουζίνα, δημιούργησε μαζί με δύο φίλους η ομάδα του «Sale Bianco» στην οδό Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα.

«Εnoteca da Salvatore»: Oινο-φιλική Ιταλία

Ένα καινούργιο wine-restaurant ανοίγει τις πόρτες του αυτές τις ημέρες στην οδό Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα. Μοντέρνο, άνετο, το «Εnoteca da Salvatore» που δημιούργησε μαζί με δύο φίλους η ομάδα του «Sale Bianco», που έχει ήδη κλείσει έξι χρόνια στη Μάρκου Μπότσαρη, κινείται όπως και το δημοφιλές αδερφάκι του σε ιταλικό τερέν.

Με επικεφαλής πάντα τον Salvatore Andolina, η κουζίνα είναι πιο εκτενής σε προτάσεις (ποικιλία σε σαλάτες, πίτσες, φρέσκα ζυμαρικά, και έμφαση στα κρεατικά, από ταλιάτα και Bistecca Fiorentina Chianina μέχρι rib eye από Black Angus και Τοmahawk) και σε τετ-α-τετ με μια φιλόξενη μπάρα για κοκτέιλ και, ως enoteca, μεγάλο οινικό ρεπερτόριο: η λίστα φτάνει τις180 ετικέτες από τον ιταλικό, το γαλλικό και τον ελληνικό αμπελώνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Enoteca da Salvatore

Zησιμοπούλου 7, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kinjo: Η Ιαπωνία πέρα από το sushi

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το άνοιγμά του στα Βριλήσσια, το Kinjo εξελίσσει τη δική του ματιά στην ιαπωνική κουζίνα, με ελληνικά ψάρια ημέρας, ζυμώσεις, ιδιαίτερες πρώτες ύλες και χειροποίητες παρασκευές.

09/10/2026

Τα -παλιά και νέα- σουβλάκια του κέντρου

Ένα κρίσιμο όσο και ζουμερό update στα σημεία του αθηναϊκού downtown που αποθεώνουν το εθνικό street food.

Στη "Ζέρζοβα", οι γεύσεις του τόπου γίνονται ένα με το τοπίο της ορεινής Αρκαδίας

Προορισμός ιδανικός για φθινοπωρινό weekend η ορεινή Αρκαδία, με must στάση την ταβέρνα "Ζέρζοβα" για αυθεντικές γεύσεις σε ένα συγκλονιστικό σκηνικό.

Πού θα δοκιμάσεις τον πιο πληθωρικό πύργο από pancakes στο Μετς

Στο Joshua Tree στο Μετς, τα αφράτα pancakes συναντούν scrambled eggs, καραμελωμένο bacon και maple syrup σε έναν πληθωρικό πύργο γλυκιάς και αλμυρής απόλαυσης.

Η επιστροφή του Brasserie Lorraine περιλαμβάνει νέο σεφ και Λάκη Γαβαλά

Στις 16 Οκτωβρίου, το κολωνακιώτικο εστιατόριο επιστρέφει στην Πλατεία Δεξαμενής, ανανεώνοντας για ακόμη μία σεζόν την εμπειρία που συνδυάζει καλό φαγητό, γαλλική φινέτσα και ατμόσφαιρα.

Το Sacher Pop Up στο One&Only Aesthesis φέρνει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα άρωμα Βιέννης

Από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027, η Αυθεντική Sacher-Torte και άλλα βιεννέζικα γλυκά κάνουν απόβαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η πρώτη World Steak Week έρχεται το 2027 και ενώνει τα καλύτερα steak restaurants του κόσμου

Μία εβδομάδα, διαφορετικές πόλεις και μερικά από τα κορυφαία steak restaurants του πλανήτη: η World Steak Week κάνει πρεμιέρα το 2027.