Η Natachef μαγειρεύει… φθινόπωρο στο «Breeder Feeder»

Άλλοτε ανεβαίνει στη σκηνή ως Berlin Bride, άλλοτε μπαίνει στην κουζίνα (κι αυτή σε κάποιο βαθμό σκηνή είναι) ως Natachef....

Η Natachef μαγειρεύει… φθινόπωρο στο «Breeder Feeder»

Άλλοτε ανεβαίνει στη σκηνή ως Berlin Bride, άλλοτε μπαίνει στην κουζίνα (κι αυτή σε κάποιο βαθμό σκηνή είναι) ως Natachef. Το Σάββατο 9/11 ανήκει στην δεύτερη περίπτωση, με την Νατάσσα να προσγειώνεται για άλλη μια φορά στο «Breeder Feeder», παρέα με τον Νίκο, με τον οποίο μοιράζονται την αγάπη για το φαγητό, τη μουσική και τα ταξίδια. Το μενού τους The New Comfort - Fall version που εγκαινιάζει τη νέα σεζόν του εστιατορίου της γκαλερί The Breeder μιξάρει κουλτούρες, εμπειρίες και γεύσεις και βασίζεται στα υλικά της εποχής- σταφύλια, κυδώνια, κάστανα, κολοκύθες, γλυκοπατάτες, καρότα, σελινόριζες κ.α. Τσάτνεϊ δαμάσκηνου σε ψωμάκι naan, κολοκυθό-μηλόσουπα με μπαχαρικά και γάλα καρύδας, σαλάτα με ρόκα, λαδοτύρι και σταφύλια, μοσχαράκι σε σάλτσα μαύρης μπίρας και crumble μήλου με φρούτα του δάσους θα σε πάνε από την Ινδία στην Ιρλανδία μέσω… Μάνης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.