Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Το όμορφο εστιατόριο του φιλότεχνου γκουρμέ Φίλιππου Τσαγκρίδη στο Κουκάκι κάνει αίσθηση, και επαναφέρει στο τραπέζι μια κουζίνα που εστιάζει σε ξεχωριστά υλικά, και κλασσικές συνταγές.
Ο Πορτογάλος Nelson Freitas ήταν ο νικητής του σημαντικού γαστρονομικού διαγωνισμού S.Pellegrino Young Chef Academy 2023.
Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα μενού με την υπογραφή του Τάσου Μαντή αποκλειστικά φτιαγμένο για τη βραδιά - ένα μενού βασισμένο στην εποχικότητα και την ισορροπία.
Η comfort chic ροτισερί επιστρέφει ανανεωμένη και αισθητά μεγαλύτερη.
Παγκόσμιοι και βραβευμένοι ελληνικοί οίνοι για όλο τον Οκτώβριο στη στέγη της Στέγης.
Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.
Μια διαφορετική εμπειρία με αναφορές στη street food κουλτούρα, τη μόδα, την τέχνη, τον πνευματισμό και, τη μουσική των Street Outdoors Soundsystem.
Συγκινητικό φινάλε για τον εορταστικό κύκλο του μεγαλύτερου γαστρονομικού θεσμού της χώρας, που άνοιξε με τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και συνεχίστηκε με τους Χρυσούς Σκούφους, έδωσε η απονομή των βραβείων Top Notch 2023, σε μια μεγάλη γιορτή της γεύσης και της δημιουργίας.
Ο ταλαντούχος σεφ επιστρέφει στο τερέν που μεγαλούργησε, διαμορφώνοντας τη νέα κρεατοφαγική πρόταση του resto-butchery της Κηφισιάς.
Ο περίφημος θεσμός The World’s 50 Best Restaurants στρώνει τραπέζι για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης, στην έρημο της Νεβάδα.
Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακωρύχου, γίνεται ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φινετσάτες γευστικές διευθύνσεις της πόλης και μας καλεί στο αγαπημένο του στέκι στο Κέντρο για Ιταλική pizza και φινετσάτα ζυμαρικά.
Το πιο δημοφιλές και πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας που διοργανώνεται από το "α", τους Χρυσούς Σκούφους, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και την Τράπεζα Πειραιώς, συνεχίζεται για λίγες ακόμα μέρες προσφέροντας την ευκαιρία στους φίλους της γαστρονομίας να δοκιμάσουν τα μενού των βραβευμένων εστιατορίων της χώρας σε ειδικές τιμές και να κερδίσουν σπουδαία γαστρονομικά δώρα.
Η κουζίνα του εστιατορίου, που κατάφερε να διακριθεί μέσα στο ανερχόμενο ρεύμα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, περνάει στα χέρια του Παναγιώτη Σιαφάκα, που φιλοδοξεί να την κάνει οικογενειακή ελληνική.
Ο γαστρονομικός θεσμός συνεχίζεται στο "Nana Princess" με βραδιές που υπογράφουν κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομικής σκηνής αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.
Με την απονομή των γαστρονομικών διακρίσεων Top Notch 2023 στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων και με το πάρτι που ακολούθησε ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο Grand Hyatt Athens η γιορτή για τα 30 χρόνια του θεσμού των Χρυσών Σκούφων. Δείτε τους νικητές.
Ξεκίνησε από το Τόκυο και μια από τις καλύτερες πίτσες στον κόσμο βρίσκεται πλέον στο ολοκαίνουργιο "Mandarin" στην Πελοπόννησο. Κορυφαία δαντελένια ζύμη, και μενού omakase με 8 διαφορετικές πίτσες.
Στη Ζάκυνθο, το Φιόρο του Λεβάντε, το Κτήμα Γράμψα καλωσορίζει ακόμα ένα τρύγο σε ένα γενικότερο κλίμα ενθουσιασμού.
Σε συνέχεια των απονομών των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας και των Χρυσών Σκούφων, η ανακοίνωση των τιμητικών διακρίσεων Top Notch έρχεται στις 2 Οκτωβρίου με ένα ανατρεπτικό πάρτι στο "Grand Hyatt Athens", που θα απογειώσει το εορταστικό κλίμα για τα 30ά γενέθλια του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της Ελλάδας.