Το "Mandarin Oriental" του "Costa Navarino" υποδέχεται το "Soil" και τον Τάσο Μαντή για ένα Michelin-Star take over

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα μενού με την υπογραφή του Τάσου Μαντή αποκλειστικά φτιαγμένο για τη βραδιά - ένα μενού βασισμένο στην εποχικότητα και την ισορροπία.

Mandarin Oriental

Το "Mandarin Oriental" του "Costa Navarino" και ο Executive Chef Bertrand Valegeas καλωσορίζουν το βραβευμένο με Ένα Αστέρι Michelin Guide 2022 και Ένα Green Star Michelin Guide 2022 εστιατόριο "Soil" και τον Chef Patron Τάσο Μαντή για μια γαστρονομική εμπειρία σε ένα exclusive pop up την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Mandarin Oriental

Έχοντας υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του τον Αύγουστο του 2023, το "Mandarin Oriental" του "Costa Navarino" σηματοδότησε την άφιξη της "Mandarin Oriental" στην Ελλάδα, μυώντας τους επισκέπτες του στη θρυλική φιλοξενία του Ομίλου. Έχοντας τη γαστρονομία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, το resort μέσα από τα εμπνευσμένα concepts του συστήνει ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες.

Mandarin Oriental
Bertrand Valegeas

Η δέσμευση του Bertrand Valegeas και της μπριγάδας του για αειφορία στη γαστρονομία και χρήση τοπικών πρώτων υλών συναντά τη γήινη φιλοσοφία του "Soil" και του Τάσου Μαντή. Η farm-to-table προσέγγιση του "Soil" φτάνει στο Private Kitchen του "Mandarin Oriental" μέσα από πιάτα που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα των υλικών και την παράδοση της ελληνικής κουζίνας με τη δημιουργική ματιά του Chef.

Soil

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα μενού με την υπογραφή του Τάσου Μαντή αποκλειστικά φτιαγμένο για τη βραδιά - ένα μενού βασισμένο στην εποχικότητα και την ισορροπία.

Τάσος Μαντής
Τάσος Μαντής

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 2723099888 ή μέσω email στο mocna-privatekitchen@mohg.com.

mandarinoriental.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.