Τα μενού της 'Hytra' συναντούν τις κορυφαίες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα

Παγκόσμιοι και βραβευμένοι ελληνικοί οίνοι για όλο τον Οκτώβριο στη στέγη της Στέγης.

Hytra

Αυτό τον Οκτώβριο η 'Hytra' γιορτάζει τις μεγαλύτερες διακρίσεις που συγκέντρωσαν μέσα στο 2023 οι κορυφαίες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα και τις προτείνει στα μενού της. Τα πλέον βραβευμένα σε διεθνείς διαγωνισμούς ελληνικά κρασιά έρχονται για όλο τον Οκτώβριο στην κάβα του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατορίου. 

Ο επισκέπτης μπορεί να συνοδέψει σε wine pairing τα menu degustation με ετικέτες που συγκέντρωσαν ζηλευτές διακρίσεις.

Αναλυτικά τα κρασιά και τα βραβεία τους:

  • APLA 2022, OENOPS WINES, Gold, Concours Μondial de Bruxelles
  • THEA MANTINIA 2021, SEMELI ESTATE, Gold, Thessaloniki Wine Competition
  • SANTORINI, MIKRA THIRA, Platinum, Decanter World Wine Awards
  • ALMA ROSE 2022, PAVLIDIS ESTATE, Gold, Asian Wine Trophy
  • GRAND RESERVE 2011, BOUTARIS WINERY, Gold, Concours Μondial de Bruxelles
  • MALAGOUZIA LATE HARVEST 2021, KTIMA GEROVASSILIOU, Gold, Decanter World Wine Awards

Στην κουζίνα του 'Hytra' ο Γιώργος Φελεμέγκας αναδεικνύει την κληρονομιά ενός ξεχωριστού εστιατορίου που επαναπροσδιόρισε την ελληνική γαστρονομία. Οι κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, τα φρέσκα προϊόντα εποχής, μαγειρικές τεχνικές και συνταγές που έρχονται από το παρελθόν και βρίσκουν τη σύγχρονη, δημιουργική έκφραση τους, συνθέτουν το μενού εδώ.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Hytra

Πέτρου Κόκκαλη 1, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στον σταθμό του Θησείου θα φας σάντουιτς με πανσετάκι και κεμπάπ Φλωρίνης

Τον "Αρμόδιο" τον συναντάς στην είσοδο του σταθμού ΗΣΑΠ, στην πλατεία, με θέα στην Ακρόπολη και αποτελεί το πρώτο οργανωμένο ελληνικό street food concept που λειτουργεί σε σταθμό τρένου στην Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/09/2026

Μετά την Έκθεση Βιβλίου Τι; 5 στάσεις γύρω από το Πεδίον του Άρεως

Η βόλτα ανάμεσα σε εκατοντάδες περίπτερα και χιλιάδες βιβλία ζητά συνέχεια. Επιλέγουμε 5 στέκια γύρω από το Πεδίον του Άρεως για καφέ, τσιμπολόγημα και ποτό μετά την Έκθεση Βιβλίου

Στο Moo Casa το Steak & Lobster είναι ο πιο απολαυστικός συνδυασμός

Αστακός και steak συναντιούνται στο Moo Casa σε ένα πληθωρικό πιάτο για δύο, που συνδυάζει κορυφαίες πρώτες ύλες, σωστά ψησίματα και ανεβασμένη διάθεση.

Πότε και πού ανοίγει Zuma στην Αθήνα

To Zuma Athens καταφθάνει προσεχώς και στρέφει όλα τα φώτα σε μια πολύ συγκεκριμένη γειτονιά της πρωτεύουσας.

Για Βουργουνδίες και wagyu στο Gallina

Μία αν μη τι άλλο μερακλίδικη βραδιά στο δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Αψύς τυλίγει σουβλάκι-έπος στη Στοά Αρσακείου

Το εθνικό χεράτο φαγητό αποκτά νέο σημείο αναφοράς στην πόλη, δια χειρός Γιάννη Λιόκα.

Για γουρνοπούλα, τσουχτές και σύγκλινο στο Χαλάνδρι

Στο Χαλάνδρι, ένα μεζεδοπωλείο με βαθιά μανιάτικη ρίζα σερβίρει σύγκλινο, τσουχτές, γουρνοπούλα και δυνατές κρεατολιχουδιές με αυθεντικό χαρακτήρα.