4 hands dinner από Γιώργο Κατάρα και Arnaud Bignon στη 'Σπονδή'

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.

Ο Αρνό Μπινιόν υποδέχεται τον Γιώργο Κατάρα στη Σπονδή

Η 'Σπονδή' και ο Arnaud Bignon υποδέχονται τον Γιώργο Κατάρα για μία και μοναδική 4 hands εμπειρία, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου. Ο Έλληνας σεφ, που κέρδισε φέτος αστέρι Michelin για το εστιατόριό του 'Vanderveen' στο Άμστερνταμ και ο Γάλλος Executive Chef της 'Σπονδής', συνδυάζουν τις τάσεις και τις επιρροές τους για να παρουσιάσουν ένα "συλλεκτικό" μενού 8 σταδίων και πολλών εκπλήξεων.

Με έμφαση στα κορυφαίας ποιότητας υλικά της εποχής και με έναν συνδυασμό σύγχρονων και παραδοσιακών τεχνικών, οι δύο σεφ υπόσχονται ένα βράδυ αυθεντικής υψηλής γαστρονομίας. 

Ο Κατάρας στο
© Δημήτρης Αντωνόπουλος

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Κατάρας υπήρξε σεφ του 'Hytra' και έχει υπηρετήσει την κουζίνα κορυφαίων εστιατορίων της Ευρώπης, όπως το 'Geranium' στην Κοπεγχάγη, και έχει συνεργαστεί με διάσημους σεφ όπως οι Simon Rogan και Nuno Mendes. Το 2016 ήταν finalist στον παγκόσμιο διαγωνισμό San Pellegrino Young Chef. Η κουζίνα του ξεχωρίζει για τη δημιουργική απλότητα και την "καθαρότητά" της.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.