Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Το all day στέκι της Τσακάλωφ προσθέτει στο μενού του αρώματα Ιταλίας και πινελιές Ιαπωνίας.
Ο αστεράτος σεφ Davide Scabin από το Τορίνο αναστάτωσε χαρούμενα, θεατρικά και παιχνιδιάρικα την Αθήνα, δημιουργώντας ένα τολμηρό, αξέχαστο μενού στο επίσημο δείπνο της τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων του 2019.
Σε μια λαμπερή τελετή γεμάτη ανατρεπτικές εκπλήξεις και γεύσεις υψηλού επιπέδου, 28 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα απέσπασαν την κορυφαία διάκριση των Χρυσών Σκούφων.
Ένα σπέσιαλ χορτοφαγικό μενού με έμφαση στα μανιτάρια προτείνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου.
Οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Grand BallRoom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία».
Οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Grand BallRoom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία».
Όσο κι αν η δύναμη του κρέατος μοιάζει δεδομένη, είναι σαφές σε όλη την υδρόγειο ότι οι κορυφαίοι σεφ εξερευνούν συστηματικά πλέον και παρουσιάζουν τις γαστρονομικές δυνατότητες του φυτικού βασιλείου.
Η Mövenpick φέρνει νέες προτάσεις που εγγυώνται γευστικές φούγκες απόλαυσης και στο φινάλε του diner de gala της απονομής των φετινών Χρυσών Σκούφων.
Δεύτερη έδρα απέκτησαν εδώ και λίγο καιρό οι γαλλικές χειροποίητες πίτες που πρωτογνωρίσαμε στην οδό Βουλής.
Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που θυμίζει κάστρο με ασπίδες και πανοπλίες πολύ κοντά στο σταθμό Μοναστηράκι.
Ζει μεγάλες στιγμές από κάθε άποψη το Παγκράτι, μαζί και η Αρχελάου, όπου ένα μπαράζ από νέες αφίξεις συναντά τις κλασικές αξίες και κάπως έτσι η πιο μεγάλη μικρο-πιάτσα της περιοχής προσφέρει πλέον ένα ενδιαφέρον γευστικό μωσαϊκό.
«Η ισχύς εν τη ενώσει» φαίνεται πως σκέφτηκαν οι τέσσερις φίλοι που δημιούργησαν το ολοκαίνουργιο εστιατόριο και μπαρ στην ατμοσφαιρική στοά της Βουκουρεστίου.
Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη απονομή των Χρυσών Σκούφων 2019 που θα γίνει απόψε το βράδυ στη Μεγάλη Βρετανία. Δείτε τις υποψηφιότητες και τις κορυφαίες γαστρονομικές τάσεις και μείνετε συντονισμένοι για τους νικητές.
Άρωμα Κυκλάδων έχει και το επόμενο γαστρονομικό ραντεβού του 2ου Symposio at Ark. Στις 21/2 σειρά έχουν οι σοφιστικέ και βραβευμένες γεύσεις της Αντωνίας Ζάρπα, η οποία ταξιδεύει το διάσημο «Θαλασσάκι» της από την Τήνο στη Γλυφάδα. Κλείστε θέση!
Διαθέσιμη και στην Αθήνα είναι πλέον η Wolt, η βραβευμένη και αγαπημένη των foodies παγκόσμια πλατφόρμα online παραγγελίας φαγητού.
Με το μεγάλο διεθνές πιάτο αγγλικής προέλευσης καταπιάνεται ο ταλαντούχος chef de cuisine του «GB Roof Garden» Δημήτρης Μπούτσαλης.
Τους εξαιρετικούς καφέδες Nespresso της σειράς Professional πίνουμε κυρίως σε βραβευμένα εστιατόρια και τα γκουρμέ τους χαρμάνια θα δώσουν ξεχωριστό τόνο στα δείπνα των τελετών απονομής των Χρυσών Σκούφων και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας.
Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο ψάρι είναι το εντυπωσιακό «Fish Project» που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πόρτες του στο Χαλάνδρι.