«Winners»: Νέο vegan resto στην καρδιά της πόλης

Η πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου «Niki Athens» συνοδεύτηκε από τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου εστιατορίου που βάζει τη δική του vegan πινελιά στην οδό Νίκης.

«Winners»: Νέο vegan resto στην καρδιά της πόλης

Η πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου «Niki Athens» συνοδεύτηκε από τη δημιουργία του ολοκαίνουργιου εστιατορίου «Winners» που βάζει τη δική του vegan πινελιά στην καρδιά του αθηναϊκού downtown. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις βιολογικές πρώτες ύλες και τις χειροποίητες παρασκευές, η δράση στην urban chic σάλα του εστιατορίου αλλά και στα τραπεζάκια έξω, στην οδό Νίκης, ξεκινά από νωρίς με υγιεινό πρωινό και συνεχίζεται με all day γεύσεις σαν τα pancakes από πολέντα σε πικάντικο ραγού ντομάτας ή τα mac n cheese με μπέικον καρύδας και σάλτσα κρεμώδους τυριού από καρύδια και αμύγδαλο.

Για όσους πεινούν κομμάτι παραπάνω υπάρχουν αρκετές προτάσεις σε κύρια πιάτα, όπως το not a cheese burger (με το φυτικό μπιφτέκι της Beyond Meat και κέτσαπ από goji berry) αλλά και τα σχετικά vegan επιδόρπια όπως τα brownies με γλυκοπατάτα, raspberry και χουρμά. Θα συνοδεύσετε με υγιεινά ροφήματα, μπίρες vegan, gluten free και χωρίς αλκοόλ, καθώς και βιοδυναμικά και natural κρασιά από μικρά οινοποιεία.

Περισσότερες πληροφορίες

Winners Vegan Restaurant

Ξεν. «Niki Athens», Νίκης 27, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
26/09/2022

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.