Ο Θάνος Στασινός φέρνει «Huracan»

Καιρό είχαμε να απολαύσουμε ιαπωνοπερουβιανές γεύσεις από τα χέρια του Θάνου Στασινού, εντός ολίγου ωστόσο θα τον συναντήσουμε ξανά στη Γλυφάδα.

Ο Θάνος Στασινός φέρνει «Huracan»

Καιρό είχαμε να απολαύσουμε Nikkei γεύσεις από τα χέρια του Θάνου Στασινού, εντός ολίγου ωστόσο θα τον συναντήσουμε ξανά στη Γλυφάδα. Νέα του έδρα είναι το bar restaurant «Huracan» που παίρνει το όνομά του από τον θεό των τυφώνων στη θρησκεία των Μάγια και ετοιμάζεται να ανοίξει τον επόμενο μήνα στο χώρο του παλιού «MoMix». Συνεχίζοντας να υφαίνει το πολύ ενδιαφέρον ιαπωνοπερουβιανό νήμα που θυμόμαστε από την πρώτη εποχή του κολωνακιώτικου «Nikkei», ο ταλαντούχος σεφ ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια κολεξιόν από ceviche, tiradito, gyozas, causas και άλλα πολλά πιάτα με το προσωπικό του αποτύπωμα, ενώ τα επιδόρπια στο νέο μαγαζί που προμηνύεται πολύ ενδιαφέρον θα δημιουργεί ο εξαιρετικός pastry chef Μπάμπης Ζιντίλης. Παράλληλα, ο Στασινός συνεχίζει να επιμελείται την κουζίνα στο πειραιώτικο «Che», ετοιμάζοντας όμως και το μενού για έναν νέο χώρο στο Κολωνάκι. Θα επανέλθουμε σύντομα με λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η παλιά ταβέρνα ζει στις γειτονιές του Πειραιά

Θα το έλεγες και μια ευκαιρία για ζωντανή περιήγηση στην ιστορία της ταβέρνας-οινοπαντοπωλείου και της ταβέρνας-κουτουκιού, που άγνωστο για πόσο ακόμα θα υπάρχει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
03/12/2022

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.