Ο Θάνος Στασινός φέρνει «Huracan»

Καιρό είχαμε να απολαύσουμε ιαπωνοπερουβιανές γεύσεις από τα χέρια του Θάνου Στασινού, εντός ολίγου ωστόσο θα τον συναντήσουμε ξανά στη Γλυφάδα.

Ο Θάνος Στασινός φέρνει «Huracan»

Καιρό είχαμε να απολαύσουμε Nikkei γεύσεις από τα χέρια του Θάνου Στασινού, εντός ολίγου ωστόσο θα τον συναντήσουμε ξανά στη Γλυφάδα. Νέα του έδρα είναι το bar restaurant «Huracan» που παίρνει το όνομά του από τον θεό των τυφώνων στη θρησκεία των Μάγια και ετοιμάζεται να ανοίξει τον επόμενο μήνα στο χώρο του παλιού «MoMix». Συνεχίζοντας να υφαίνει το πολύ ενδιαφέρον ιαπωνοπερουβιανό νήμα που θυμόμαστε από την πρώτη εποχή του κολωνακιώτικου «Nikkei», ο ταλαντούχος σεφ ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια κολεξιόν από ceviche, tiradito, gyozas, causas και άλλα πολλά πιάτα με το προσωπικό του αποτύπωμα, ενώ τα επιδόρπια στο νέο μαγαζί που προμηνύεται πολύ ενδιαφέρον θα δημιουργεί ο εξαιρετικός pastry chef Μπάμπης Ζιντίλης. Παράλληλα, ο Στασινός συνεχίζει να επιμελείται την κουζίνα στο πειραιώτικο «Che», ετοιμάζοντας όμως και το μενού για έναν νέο χώρο στο Κολωνάκι. Θα επανέλθουμε σύντομα με λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
27/09/2022

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.