Έτοιμοι για το φετινό «Dine Athens»;

Η μεγάλη γιορτή της αθηναϊκής γεύσης επιστρέφει ανανεωμένη και διανθισμένη με πολλές και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου 2020.

Έτοιμοι για το φετινό «Dine Athens»;

Εδώ και τέσσερα χρόνια ο θεσμός του «Dine Athens» μας καλεί να γνωρίσουμε το σύγχρονο γαστρονομικό πρόσωπο της Αθήνας μέσα από ειδικά διαμορφωμένα μενού στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Έτοιμη να ξεπεράσει το περσινό ρεκόρ προσέλευσης, όταν περισσότεροι από 30.000 Αθηναίοι απόλαυσαν ξεχωριστές γεύσεις σε 130 επιλεγμένα εστιατόρια, η μεγάλη γιορτή της αθηναϊκής γεύσης επιστρέφει φέτος για πέμπτη χρονιά προ(σ)καλώντας μας να «φάμε έξω» από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, η αφρόκρεμα των εστιατορίων της πόλης και οι ταλαντούχοι σεφ τους ανοίγουν τις πόρτες τους στους λάτρεις του φαγητού προσφέροντας τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές, κατόπιν έκπτωσης 20%, των €15, €30, €60 για όλους, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών έκδοσης Alpha Bank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%. Ορισμένα μάλιστα εστιατόρια συντονίζονται στους ρυθμούς του «Dine Athens» και τα μεσημέρια, με σπέσιαλ lunch menus στις προκαθορισμένες τιμές των €15 και €30, και επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών της Alpha Bank.

Έτοιμοι για το φετινό «Dine Athens»; - εικόνα 1

Εκείνο όμως που διαφοροποιεί τη φετινή διοργάνωση σε σχέση με το παρελθόν είναι μια πλειάδα από πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις που κάνουν την εμπειρία του «Dine Athens» ακόμα πιο πλουραλιστική και νόστιμη. Dining experiences με διακεκριμένους chefs όπως ο Άρης Βεζενές και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, wine αλλά και cooking masterclasses σε διάφορες ημερομηνίες απογειώνουν την ατμόσφαιρα της γιορτής που θα κορυφωθεί με μια σπάνια εμπειρία: στις 9 και 10 Φεβρουαρίου ο διακεκριμένος με 2 αστέρια Michelin Γάλλος chef Arnaud Faye έρχεται στη «Σπονδή» με ένα ειδικό γαστρονομικό μενού που θα συναρπάσει όσους το απολαύσουν.

Στο επίσημο site της διοργάνωσης www.dineathens.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα, όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν μαζί με τα μενού τους και φυσικά να κάνετε εύκολα και γρήγορα την κράτησή σας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και φέτος το «Dine Athens» ενισχύει την κοινωνική πρωτοβουλία «Μπορούμε».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.