Ο Δημήτρης Κατριβέσης σε «Drakoulis» και Τήνο

Ο «κεντημένος» σεφ σε νέα δυναμικά σχέδια που εστιάζουν στο εκλεκτό κρέας και τα προϊόντα του «χειροποίητου» νησιού.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης σε «Drakoulis» και Τήνο

Τον χάσαμε από τη «Fuga» αλλά ο Δημήτρης Κατριβέσης ανέλαβε executive chef του Ομίλου Δρακούλη. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές στο μενού των εστιατορίων του Κολωνακίου και της Βούλας. Και μάλιστα καθώς ο Στράτος Δρακούλης έχει την αποκλειστικότητα για την Ευρώπη του ισάξιου του περίφημου Kobe, του Matsusaka beef, το οποίο είναι πρακτικά άγνωστο εκτός Ιαπωνίας καθώς δεν εξάγονταν, θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού γι' αυτό το σπάνιο κορυφαίο κρέας. Το καλοκαίρι επίσης θα δούμε καινούργιο «Drakoulis Dry & Raw» στη Βουλιαγμένη που πολύ σύντομα θα οριστικοποιήσει το πόστο του.

Ο Κατριβέσης τώρα ετοιμάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατόριο στις Κυκλάδες, και πιο συγκεκριμένα στην Τήνο, κοντά στη Χώρα εκεί που ήταν πρόπερσι η «Φάρμα Μπράλου», το οποίο ανοίγει τον Απρίλιο με μενού που θα έχει έμπνευση από τα προϊόντα του νησιού. Θα επανέλθουμε συντόμως με λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;