Ο Δημήτρης Κατριβέσης σε «Drakoulis» και Τήνο

Ο «κεντημένος» σεφ σε νέα δυναμικά σχέδια που εστιάζουν στο εκλεκτό κρέας και τα προϊόντα του «χειροποίητου» νησιού.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης σε «Drakoulis» και Τήνο

Τον χάσαμε από τη «Fuga» αλλά ο Δημήτρης Κατριβέσης ανέλαβε executive chef του Ομίλου Δρακούλη. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές στο μενού των εστιατορίων του Κολωνακίου και της Βούλας. Και μάλιστα καθώς ο Στράτος Δρακούλης έχει την αποκλειστικότητα για την Ευρώπη του ισάξιου του περίφημου Kobe, του Matsusaka beef, το οποίο είναι πρακτικά άγνωστο εκτός Ιαπωνίας καθώς δεν εξάγονταν, θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού γι' αυτό το σπάνιο κορυφαίο κρέας. Το καλοκαίρι επίσης θα δούμε καινούργιο «Drakoulis Dry & Raw» στη Βουλιαγμένη που πολύ σύντομα θα οριστικοποιήσει το πόστο του.

Ο Κατριβέσης τώρα ετοιμάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατόριο στις Κυκλάδες, και πιο συγκεκριμένα στην Τήνο, κοντά στη Χώρα εκεί που ήταν πρόπερσι η «Φάρμα Μπράλου», το οποίο ανοίγει τον Απρίλιο με μενού που θα έχει έμπνευση από τα προϊόντα του νησιού. Θα επανέλθουμε συντόμως με λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/07/2025

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.