Ο Δημήτρης Κατριβέσης σε «Drakoulis» και Τήνο

Ο «κεντημένος» σεφ σε νέα δυναμικά σχέδια που εστιάζουν στο εκλεκτό κρέας και τα προϊόντα του «χειροποίητου» νησιού.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης σε «Drakoulis» και Τήνο

Τον χάσαμε από τη «Fuga» αλλά ο Δημήτρης Κατριβέσης ανέλαβε executive chef του Ομίλου Δρακούλη. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές στο μενού των εστιατορίων του Κολωνακίου και της Βούλας. Και μάλιστα καθώς ο Στράτος Δρακούλης έχει την αποκλειστικότητα για την Ευρώπη του ισάξιου του περίφημου Kobe, του Matsusaka beef, το οποίο είναι πρακτικά άγνωστο εκτός Ιαπωνίας καθώς δεν εξάγονταν, θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού γι' αυτό το σπάνιο κορυφαίο κρέας. Το καλοκαίρι επίσης θα δούμε καινούργιο «Drakoulis Dry & Raw» στη Βουλιαγμένη που πολύ σύντομα θα οριστικοποιήσει το πόστο του.

Ο Κατριβέσης τώρα ετοιμάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατόριο στις Κυκλάδες, και πιο συγκεκριμένα στην Τήνο, κοντά στη Χώρα εκεί που ήταν πρόπερσι η «Φάρμα Μπράλου», το οποίο ανοίγει τον Απρίλιο με μενού που θα έχει έμπνευση από τα προϊόντα του νησιού. Θα επανέλθουμε συντόμως με λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 παλιές ψαροταβέρνες της Αττικής - αφορμή για εκδρομή που αξίζει να κρατήσεις μυστικό

Ταβερνάκια με προσωπικότητα σε γραφικούς προορισμούς, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
03/03/2024

Νέος executive chef, νέα μενού και νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο "Rooftop" του "St. George Lycabettus"

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο νέος executive chef στο 'Elaia' του 'Kapsaliana Village'

Αλλαγή σκυτάλης στο βραβευμένο εστιατόριο του κρητικού χωριού-ξενοδοχείου.

"Lesante Cape": Η ελληνική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία μέσα από τις δημιουργίες του Σταύρου Υφαντίδη

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο βάζει τη γεύση στο επίκεντρο αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

'Linovatis': Στην Κηφισιά, το κρασί αποκτά φωνή

Το φροντισμένο wine bistro στην Πλάκα των Βορείων Προαστίων προσεγγίζει το κρασί με το δικό του στυλ.

Nebbiolo

Το νέο μέλος της οικογένειας των οινόφιλων εστιατορίων "Brunello" και "Barolo" έκανε ποδαρικό με το δεξί στην Εκάλη. Κομψή ζεστασιά τόσο στο χώρο όσο και στην ιταλική κουζίνα που επιμελείται ο Θοδωρής Παπανικολάου.