Pop up με άρωμα Ιαπωνίας στον «Gigifioggos»

Τι ρύζι χρησιμοποιούμε για το σούσι; Πώς μπορούμε να το τυλίξουμε σαν επαγγελματίες; Τι είναι τα inside out rolls και πώς γίνεται η γαρίδα τεμπούρα;

Pop up με άρωμα Ιαπωνίας στον «Gigifioggos»

O «Gigifioggos», το στιλάτο και ανεπιτήδευτο wine bar του Περιστερίου διοργανώνει μια βραδιά σούσι, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 9μ.μ., με καλεσμένο τον ειδικό Σταμάτη Τσίλια, ο οποίος θα μας μυήσει στην γαστρονομική κουλτούρα της Ασίας. Μπροστά στα μάτια μας στην ξύλινη μπάρα θα φτιάξει τέσσερις διαφορετικές συνταγές special rolls και ένα τατάκι πικάνια extra bonus για όσους λατρεύουν το κρέας. Το ταξίδι στην Ιαπωνία θα ολοκληρωθεί με τις ξεχωριστές προτάσεις του head sommelier, Βασίλη Παπαδόπουλου. Ανάμεσα στις επιλογές του ξεχωρίζει το Enter.Sake, ένα μοναδικό sake, που σερβίρεται όπως το κρασί και ταιριάζει απίστευτα με το σούσι.

Δείτε αναλυτικά το μενού

Inside out special rolls
• Yakuza
Με γαρίδα τεμπούρα, κρέμα τυρί με σχοινόπρασο, αγγούρι, και topping με φιλέτο αβοκάντο, kabayaki sauce και σουσάμι kimchi
• Aliento
Snow crab meat με λάιμ και shriracha, πιπεριά τεμπούρα, και topping με σολομό teriyaki και spicy mayo
• The Rolling Stones
Ρόλο τεμπούρα με μπανάνα, αγγούρι, πιπεριά και κρέμα wasabi. Topping με spicy ταρτάρ τόνου με μυρωδικά και aji amarillo
• Snow White
Με αβοκάντο, μάνγκο, shriracha, και topping από μανιτάρια με ponzu πορτοκάλι
• Picanha tataki
Με soy-glaze sauce, καλαμπόκι, πιπεριά τσίλι και φασόλια edamame

iΚρατήσεις στο 6977655507

Περισσότερες πληροφορίες

Gigifioggo

Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.