Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

H Αθήνα έχει μια βεντάλια από επιλογές για να φρεσκάρουμε το φλερτ μας με το ρομάντζο. Τα εστιατόρια έχουν φυσικά την τιμητική τους, φορώντας τα πιο ατμοσφαιρικά τους και σκαρώνοντας ειδικά μενού... αποπλάνησης, ενώ τα ξενοδοχεία ανεβάζουν το glam factor συνοδεύοντας το δείπνο με ειδικά πακέτα διαμονής και spa.

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι ιδανική αφορμή για να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να... ξαναερωτευτεί! Και η Αθήνα έχει μια βεντάλια από επιλογές για να φρεσκάρουμε το φλερτ μας με το ρομάντζο. Τα εστιατόρια έχουν φυσικά την τιμητική τους, φορώντας τα πιο ατμοσφαιρικά τους και σκαρώνοντας ειδικά μενού... αποπλάνησης, ενώ τα ξενοδοχεία ανεβάζουν το glam factor συνοδεύοντας το δείπνο με ειδικά πακέτα διαμονής και spa.

«Ορίζοντες Λυκαβηττού»: Fly me to the moon!

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 1

Η θέα από τον Λόφο Λυκαβηττού είναι από τα πρώτα κάδρα της Αθήνας που μας έρχονται στο μυαλό για ρομαντικό δείπνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πόσο μάλλον τώρα που το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο μας περιμένει ανανεωμένο, με τη σφραγίδα του executive chef Νίκου Φωτιάδη, για ξεχωριστές βραδιές.

Το υπέροχο αθηναϊκό πανόραμα που ξεδιπλώνεται μπροστά μας, με φόντο τον καταπράσινο λόφο, απογειώνεται την ώρα του δειλινού, γι’ αυτό επιλέγουμε να ανεβούμε εδώ ιδανικά όταν δύει ο ήλιος. Το έξτρα ρομαντικό μενού συνδυάζει πρωτότυπες ιδέες με σοφιστικέ διάθεση, υλικά πρώτης ποιότητας και, βέβαια, την απολαυστική ατμόσφαιρα καλού αστικού εστιατορίου, που κάνει το δείπνο εδώ κάθε βραδιά του χρόνου να έχει κάτι από γιορτινή έξοδο. Ένας έρωτας που κρατάει χρόνια και δεν παύει να μας ιντριγκάρει!

«V1935 Mediterranean Τastes»: Έρωτας αλά Belle Époque

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 2

Το ατμοσφαιρικό all day resto με την Belle Époque γοητεία στο κέντρο της πόλης αποπνέει χαλαρή, ρομαντική διάθεση κάθε μέρα, πόσο μάλλον την ημέρα των ερωτευμένων! Στην κουκλίστικη σάλα με τα 8 τραπέζια με αισθητική και καρέκλες εποχής απολαμβάνουμε τη vintage chic ατμόσφαιρα με αναφορές στην παλιά Αθήνα (βρισκόμαστε άλλωστε στο χώρο που στέγασε το πρώτο ντελικατέσεν, το παλιό μπακάλικο των αδερφών Βασιλόπουλου με το όνομα «Εκλεκτόν»).

Από τον αυθεντικό μουσακά και την πειραγμένη ελληνική σαλάτα με τηγανητή φέτα μέχρι το αρνίσιο κότσι με πουρέ σελινόριζας και τα μοναδικά γλυκά, το μενού έχει προτάσεις για κάθε διάθεση, ενώ η λίστα με τα προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά και βιολογικές επιλογές έχει άποψη.

«Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία»: Haute... amour

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 3

Αν η αγαπημένη μας ερωτική κομεντί είχε γυριστεί στην Αθήνα, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο σκηνικό από αυτό του πιο ιστορικού ξενοδοχείου της πόλης. Πόσο μάλλον αν έχεις την ευκαιρία να το επισκεφθείς την ημέρα των ερωτευμένων και να απολαύσεις το πλήρες πακέτο εμπειριών. Από τη σαμπάνια και τις φράουλες με σοκολάτα στο δωμάτιο μέχρι το δείπνο, διά χειρός του chef de cuisine Δημήτρη Μπούτσαλη, κάθε πτυχή της φιλοξενίας εδώ έχει τη σφραγίδα του silver service.

Το μενού στο «GB Roof Garden Restaurant» (€ 85/άτομο) περιλαμβάνει χτένια καρπάτσιο με παγωτό αχινού και ανθό πανσέ, φαγκρί ποελέ με μοσχολέμονο, τσίλι, ταπιόκα και σάλτσα με γάλα καρύδας και φιλέτο Wellington με τρούφα, ρολάκια πατάτας με πράσο και σάλτσα Μαδέρα, ενώ κλείνει ιδανικά με το πιο γλυκό μπουκέτο τριαντάφυλλα από τον haute patissier Arnaud Larher και μους σοκολάτας γάλακτος με ganache gianduja και μους πικρής σοκολάτας με βατόμουρο και brownies. Οι σουίτες του GB Spa για ζευγάρια υποδέχονται τους εορτάζοντες με ειδικές τιμές σε θεραπείες, όπως ένα Back, Neck & Shoulders μασάζ ή μια θεραπεία ανανέωσης για το πρόσωπο by Valmont.

«King George, A Luxury Collection Hotel»: Luxury romance

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 4

Υψηλή γαστρονομία, κομψός ρομαντισμός, απολαυστική διαμονή κι ευεξία παντρεύονται στο πακέτο εμπειριών που έχει ετοιμάσει για τους ερωτευμένους το «King George, A Luxury Collection Hotel». Το μενού (€75/άτομο) στο ατμοσφαιρικό «Tudor Hall», με τη σφραγίδα του chef de cuisine Αλέξανδρου Κοσκινά, ξεκινά με φρέσκιες γαρίδες μαριναρισμένες με φρούτο του πάθους και νεροκάρδαμο, ενώ ακολουθούν χειροποίητα agnolotti με πατάτα, τρούφα και μανιτάρια και φιλέτο με πατάτες νέας σοδειάς, αβγοτάραχο και καφέ arabica.

Το δείπνο κλείνει με το ένα γλυκό μπουκέτο τριαντάφυλλα signé Arnaud Larher και μους σοκολάτας γάλακτος με ganache gianduja και μους πικρής σοκολάτας με βατόμουρο και brownies. Το εορταστικό πακέτο δια­μονής περιλαμβάνει ένα μπουκάλι Bava Moscato D’Asti κι ένα κουτί μακαρόν αλλά και πλούσιο πρωινό και δωρεάν late check out. Για έξτρα απόλαυση δοκιμάστε τις απολαυστικές ­θεραπείες για δύο του GB Spa.

«Hilton Αθηνών»: Ρομαντικό Σαββατοκύριακο για όλες τις αισθήσεις

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 5

Φέτος που η γιορτή των ερωτευμένων πέφτει Παρασκευή, το «Hilton» είναι ιδανικό για ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο με δείπνο, διανυκτέρευση και spa. Στις 14/2 ο εντυπωσιακός μπουφές του «Βυζαντινού» υποδέχεται τα ζευγάρια με μια πανδαισία γεύσεων, από στρείδια, σούσι και ραβιόλι παντζάρι με γέμιση καβούρι μέχρι rib eye και ζυμαρικά Alfredo, που ετοιμάζονται μπροστά σας, αλλά κι έναν άκρως προκλητικό μπουφέ γλυκών που κορυφώνεται με σιντριβάνι σοκολάτας για να γαρνίρετε φρούτα και ζαχαρωτά!

Το «Galaxy Private Room» δίπλα στο «Galaxy Bar», πάλι, έχει ετοιμάσει ένα γκουρμέ δείπνο 6 πιάτων με wine pairing και θέα στην Ακρόπολη. Ιδιαίτερες προτάσεις η προσφορά διαμονής (από € 169 με πρωινό) σε δωμάτιο με πανοραμική θέα και η επίσκεψη στο Hiltonia Spa, για χαλάρωση στην πισίνα ή τη σάουνα ή ένα μασάζ για δύο με σταγόνες λιωμένου κεριού κι αιθέρια έλαια.

«The Parliament Restaurant»: Γαστρονομία και ζωντανή μουσική

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 6

Με ένα ξεχωριστό μενού 6 πιάτων με την υπογραφή του σεφ Νίκου Γιαννόπουλου και του pastry chef Διονύση Αλέρτα, αφρώδη οίνο αλλά και ζωντανή μουσική και τραγούδι από το δημοφιλές σχήμα των Δάκη, Πάνου Δέρβου κι Έλενας Περβαινά υποδέχεται τους ερωτευμένους το ατμοσφαιρικό εστιατόριο «The Parliament» στο «NJV Athens Plaza», στην καρδιά της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος.

Το μενού (€ 105/άτομο με καναπέ, καφέ, mignardises και μια φιάλη κρασιού ανά δύο άτομα) ξεκινά με λευκή ψαρόσουπα με σχοινόπρασο, κρουτόν και σάλτσα χαρίσα, ενώ σε εξωτικούς θαλασσινούς δρόμους συνεχίζει και η σαλάτα καβούρι με μάνγκο και σος λάιμ. Ακολουθεί μυλοκόπι κονφί σε αλατισμένο βούτυρο με πουρέ πατάτας με ελληνική τρούφα και, ύστερα από ένα σορμπέ λάιμ με βότκα, η κορύφωση έρχεται με φιλέτο μοσχαρίσιο στη σχάρα, πάστα ελιάς Καλαμών και ψητά λαχανικά με θυμαρίσιο μέλι. Απογειωτικό το γλυκό φινάλε με σαμπλέ κακάο με αμυγδαλόκρεμα, φιστίκι, κρέμα φραμπουάζ και αφράτη κρέμα βανίλια με σάλτσα από κόκκινα φρούτα.

«Επτά 7»: Ρομάντσο αλά ιταλικά στην καρδιά της πόλης

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 7

Ένα από τα πιο ωραία νεοκλασικά της Αθήνας στεγάζει το πολύ όμορφο εστιατόριο «Επτά 7» στο Μοναστηράκι, που υπόσχεται πολύ ξεχωριστές ρομαντικές στιγμές για εσάς και το ταίρι σας. Ανανεωμένο, με γήινες πινελιές και νότες ζεστής πολυτέλειας στη σάλα του, υποδειγματικό σέρβις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα, θα σας ταξιδέψει γευστικά μέχρι την Ιταλία με όχημα παραδοσιακές σπεσιαλιτέ στην πιο αυθεντική εκδοχή τους, νέες δημιουργίες που ιντριγκάρουν αλλά και σπέσιαλ εορταστικά πιάτα ειδικά για του Αγίου Βαλεντίνου.

Υπέροχα ορεκτικά και δροσερές σαλάτες όπως η Carciofi με αγκινάρα, καρπάτσιο, πεκορίνο, κουκουνάρι και ρόκα δίνουν τη θέση τους σε μιαν έξοχη cotoletta alla Milanese ή μια εξαιρετική πάστα cacio e pepe, βρίσκοντας το ταίρι τους στις πολύ αρμονικές οινικές επιλογές που θα σας προτείνουν οι σομελιέ του εστιατορίου. Η επιβλητική σιδερένια κάβα αποτελεί άλλωστε highlight του, με μερικές από τις πιο εκλεκτές ετικέτες του ελληνικού και του ιταλικού αμπελώνα, γυάλινο πάτωμα που χαρίζει θέα σε αρχαία ευρήματα αλλά και κάποια τραπέζια στα οποία μπορείτε να δειπνήσετε με το έτερον ήμισυ σε απολύτως μυσταγωγική ατμόσφαιρα.

«Musique Cafe & More»: Με άρωμα Νάξου στην ατμόσφαιρα

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 8

Κομψό και ντελικάτο, απολύτως ερωτεύσιμο, με αέρα καλλιτεχνικό και μποέμικη ατμόσφαιρα, το στιλάτο all day εστιατόριο της Πλατείας Προσκόπων στο Παγκράτι ντύνει το ναξιώτικο sui generis ταμπεραμέντο του με jazzy νότες και καλά κοκτέιλ, ενώ την αύρα νοστιμίζουν πιάτα με γερά πατήματα στην ελληνική παράδοση και τη ναξιώ­τικη γη αλλά και βλέμμα ανανεωτικό.

Σχεδόν ό,τι μπαίνει στην κουζίνα έρχεται κατευθείαν από τη φάρμα των ιδιοκτητών στις Εγγαρές, ενώ η σταθερή συνεργασία τους με παραγωγούς και κτηνοτρόφους του νησιού εγγυάται εκλεκτά κρεατικά και τυριά, που μεταμορφώνονται σε ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις. Πιάτα όπως η ζεστή σαλάτα με ψητό κουνουπίδι, ταλαγάνι και καβουρδισμένα φουντούκια, το καρπάτσιο γλώσσας με μαγιονέζα τρούφας και καπνιστό αλάτι αλλά και το ριζότο σε μπισκ κάβουρα, με τηγανητές γαρίδες και χαρίσα, στρώνουν ιδανικά το δρόμο προς τους αφράτους μπαμπάδες με πικραμύγδαλο και φρούτα του δάσους, που ακονίζουν με την εξωτική γεύση τους όλων των ειδών τις διαθέσεις...

«Sense»: Love is in the air

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 9

Και μόνο η συναρπαστική θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη από την κορυφή του ξενοδοχείου «AthensWas» θα αρκούσε για να επιλέξουμε το πολύ κομψό εστιατόριο «Sense» για την πιο ρομαντική βραδιά του χρόνου. Ο πολύ ­ταλαντούχος σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος φροντίζει ωστόσο να κάνει την εμπειρία αξέχαστη, προτείνοντας ένα μοναδικό μενού ειδικά για ερωτευμένους με τις απαραίτητες πινελιές πολυτέλειας που ζητά η ημέρα.

Έτσι, η αρχή γίνεται για παράδειγμα με χτένι και καραβίδα, που παντρεύονται ανατρεπτικά με μια πανακότα από φινόκιο, αφρό καλαμποκιού και σάλτσα αστακού, για να ακολουθήσουν ένα «ραβιόλι» λαχανικών σε κονσομέ και λάδι καπνιστού φρέσκου κρεμμυδιού αλλά και ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, ήτοι η εξαίσια πάπια με πολύχρωμα παντζάρια, που συνοδεύεται με κροκέτα μουσακά και παστινάκι. Η αυλαία πέφτει πολύ γλυκά, με μια δημιουργική μους λευκής σοκολάτας με σορμπέ από κόκκινα φρούτα, ενώ τα ποτήρια σας θα γεμίσει μια φιάλη αφρώδους οίνου, η οποία περιλαμβάνεται στην τιμή (€ 69/άτομο).

«Villa Grigio 46»: Πρόποση με Ring of Fire!

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 10

Με τον αέρα μιας προσεγμένης και απλόχωρης αστικής αυλής στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, το σοφιστικέ aperitivi e vino bar της οικογένειας του «Da Bruno», αγκαλιασμένο από το πράσινο και στη σκιά ενός κτιρίου του Μεσοπολέμου, φέρνει ιταλικό αέρα στην αγιοβαλεντίνικη έξοδο, χάρη στην προσεγμένη wine list αλλά και την ενημερωμένη επιλογή από spirits που στέκουν υπερήφανα πίσω από τη μινιμαλιστική του μπάρα.

Τα τολμηρά κι ευφάνταστα κοκτέιλ του, όπως η φινετσάτη Frida ή το περιπετειώδες, γεμάτο εκπλήξεις Ring of Fire, είναι σίγουρα χαρτιά για ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα συνοδεία μιας μεγάλης γκάμας fingerfood, που περιλαμβάνει bestsellers, όπως η μπρουσκέτα με κατσικίσιο τυρί και σύκα ή οι γαρίδες με αβοκάντο, αλλά και πιο easy επιλογές, όπως οι πανέ μπουκίτσες γαλοπούλας και κροκέτες τρούφας. Επιπλέον, με λαχταριστές προτάσεις πρωινού στη φαρέτρα του, αυτό το ατμοσφαιρικό φλερτ μπορεί να συνεχιστεί όχι μόνο την επόμενη ημέρα αλλά και μέχρι την Κυριακή, όταν τη σκυτάλη παίρνουν τα θεματικά brunches.

«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες»: Με θέα που σε ταξιδεύει

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 11

Η ολόλευκη σάλα του καταξιωμένου εστιατορίου της οικογένειας Κωβαίου ψηλά στον Καρέα βλέπει όλη την Αθήνα, μέχρι τον Σαρωνικό, δημιουργώντας ιδανικό ρομαντικό σκηνικό. Για το Valentine’s dinner έχει δημιουργήσει ένα ειδικό value for money μενού (τιμή για δύο € 120 με μια φιάλη Saumon Κτήματος Χαρλαύτη ή € 105 χωρίς κρασί), που επιβεβαιώνει το επιτυχημένο πάντρεμα της παράδοσης με το νεωτερισμό.

Το καλωσόρισμα γίνεται με καπνιστό χέλι με αφρό πατάτας και τηγανητό κρόκο αβγού, ενώ ακολουθεί δροσερή σαλάτα με αβοκάντο, γλυκό τσίλι, τζίντζερ και τατάκι τόνου αλλά και τάρτα χειροποίητη με σολομό και σπαράγγια. Για κυρίως θα επιλέξετε ανάμεσα σε μια απολαυστική αστακοµακαρονάδα για δύο ή rib eye μόσχου για δύο με σάλτσα με κόκκους espresso, καραμελωμένα καρότα και πατάτες baby, ενώ το choux fondu με μαύρη και ροζ σοκολάτα κλείνει ιδανικά το δείπνο.

«Da Bruno»: Amore Italiano

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 12

Η πανέμορφη μονοκατοικία της Αγίου Αλεξάνδρου συνεχίζει να γεμίζει το Παλαιό Φάληρο με μυρωδιές βέρας ιταλιάνικης γαστρονομίας, με το θησαυρό αυθεντικών σπεσιαλιτέ να αναδεικνύει την αφοσίωση της κουζίνας στην έννοια της εποχικότητας. Αχιβάδες, μύδια, γυαλιστερές και γαρίδες σοτάρονται αυτοστιγμεί, ανεβάζοντας τους ιωδιούχους τόνους του τραπεζιού, ριζότο με φρέσκια τρούφα αγκαλιάζουν με τις μυρωδιές τους τη σάλα, πάστα με κορυφαία, παλαιωμένη βιολογική παρμεζάνα προσφέρει εκρήξεις θαλπωρής στο στόμα, ενώ σκαμπρόζικες ιδέες όπως τα μενού του μήνα διατηρούν ζωηρό το ενδιαφέρον ακολουθώντας τις αλλαγές των εποχών.

Παράλληλα η εξαιρετική wine list, που περιλαμβάνει γύρω στις 85 ετικέτες επιλεγμένων ιταλικών κι ελληνικών κρασιών αλλά και μια ολόκληρη συλλογή από digestifs, παρέα με το έμπειρο σέρβις ενός εστιατορίου που έχει αφήσει εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες τη δική του σφραγίδα στην εξέλιξη της ιταλικής κουζίνας στην Αθήνα, ολοκληρώνουν μια αυθεντική εμπειρία που ανανεώνει το γαστρονομικό αμόρε.

«Vouliagmeni Suites»: Ρομάντσο με θέα στο Σαρωνικό

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 13

Την πιο ερωτική μέρα του χρόνου, το πολυτελές ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης σας προσκαλεί να γιορτάσετε απολαμβάνοντας τη ζεστή φιλοξενία της Grecotel με ένα εμπνευσμένο ρομαντικό μενού και ένα μοναδικό πακέτο διαμονής. Το δείπνο στο εστιατόριο «Adam & Eve» (€48 ανά άτομο, χωρίς τα ποτά) περιλαμβάνει καλωσόρισμα με πορφυρό κοκτέιλ μαστίχας, σούπα κίτρινης κολοκύθας με φασκόμηλο και κατσικίσιο τυρί, ψητές γαρίδες με αβοκάντο, λάιμ και σολομό μαρινέ, δροσερή σαλάτα με ντρέσινγκ εσπεριδοειδών από ρόδι και μάνγκο, ριζότο με άγρια μανιτάρια και φλέικς παρμεζάνας, φιλέτο μοσχαρίσιο γάλακτος με πουρέ γλυκοπατάτας και λαχανικά ατμού κι ένα τραγανό φιγιεντίν με σοκολάτα Caramelia, κόκκινα φρούτα του πάθους με παγωτό βανίλια που απογειώνει την απόλαυση.

Ολοκληρώστε την απόδραση επιλέγοντας το πακέτο διαμονής και δείπνου (από €164) σε δίκλινο Deluxe Guest room με θέα θάλασσα που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ρομαντικό πρωινό στο κρεβάτι ή στο μπουφέ , δείπνο, καλωσόρισμα με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια στο δωμάτιο, 30% έκπτωση στην 2η διανυκτέρευση, early check-in και late check-out (βάσει διαθεσιμότητας).

«Grecotel Pallas Athena»: Arty πολυτέλεια στο downtown

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας - εικόνα 14

Προσφέροντας την αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας, με υπέροχες συλλογές έργων τέχνης που κοσμούν όλους τους χώρους, το ατμοσφαιρικό art hotel έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό «Αφροδισιακό μενού» σε ένα art chic περιβάλλον με ζωντανή μουσική και θέα τη φωτισμένη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά. Το Αφροδισιακό δείπνο €69 ανά άτομο (μενού 5 πιάτων, μια φιάλη 375ml, Semeli Ορεινός Ήλιος), υπό τους ήχους ατμοσφαιρικής ζωντανής μουσικής ξεκινά με ροζέ σαμπάνια Perrier-Jouët Blason Brut και χαβιάρι οξύρρυγχου / βελουτέ φινόκιο / ταρτάρ λαβράκι, συνεχίζεται με τόνο τατάκι, ενώ περιλαμβάνει ακόμη ραβιολάκι γαρίδας με κρέμα τοπιναμπούρ και αυγοτάραχο, φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος με πουρέ σελινόριζα, duxelle μανιταριών, σπαράγγια και σάλτσα Vinsanto και Gateau σοκολάτας γάλακτος Valrhona Tanariva με φρούτα του πάθους και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης.

Απογειώστε την απόλαυση επιλέγοντας ένα από τα ιδιαίτερα δωμάτια, διακοσμημένα με έργα avant garde καλλιτεχνών. Το Be my Valentine πακέτο με διαμονή και δείπνο από €169 περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μία διανυκτέρευση σε δίκλινο Superior Guestroom, πρωινό στο κρεβάτι ή στο μπουφέ, δείπνο για δύο με Αφροδισιακό μενού (μενού 5 πιάτων, μια φιάλη 375ml, Semeli Ορεινός Ήλιος), καλωσόρισμα με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια στο δωμάτιο κατά την άφιξη, 3000 passion bonus points! στο Privilege Club, early check-in, late check-out (βάσει διαθεσιμότητας) κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αριστίππου 1, Λόφος Λυκαβηττού
  • Εστιατόρια

GB Roof Garden

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Παύλου Μελά 13, Βύρωνας
  • Εστιατόρια

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Sense

(ξεν. «AthensWas») Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Μακρυγιάννη
  • Εστιατόρια

V1935 Roof Garden

(ξεν. «V1935») Βουλής 29, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.