Ανεβήκαμε στην κορυφή του Πύργου Απόλλων και αισθανθήκαμε "Deos"

Η πιο συναρπαστική νέα άφιξη στην πόλη προκαλεί γνήσια αισθήματα δέους από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Deos

Πολλά χρόνια είχε ο ουρανός της Αθήνας να υποδεχτεί μια νέα άφιξη τόσο συναρπαστική όσο το "Deos" που άναψε μόλις τα φώτα του στην κορυφή του Πύργου Απόλλων, δίπλα στη στάση μετρό Πανόρμου. Το άκρως εντυπωσιακό all day εστιατόριο και μπαρ ξεδιπλώνει τη δράση του στον 24ο και τον 25ο όροφο του εμβληματικού αυτού αρχιτεκτονήματος των Αθηνών που αποτελεί ταυτότοχρονα και το υψηλότερο κτίριο της Ελλάδας, και υφαίνει ένα πλούσιο σενάριο απόλαυσης από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ που αποκαλύπτεται μέσα από τα πολλά και διαφορετικά του πρόσωπα. 

Deos

Υπεύθυνος γι’αυτά είναι ο γνωστός interior designer Στράτος Χιωτέλης, ο οποίος έπλασε μια πολυεπίπεδη σκηνογραφία που παντρεύει τα έντονα στοιχεία κομψού μαξιμαλισμού με τα ζεστά χρώματα και τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, και αναδεικνύει βεβαίως στο έπακρο τη συναρπαστική θέα 360˚ που χαίρεσαι από όποιο σημείο του "Deos" επιλέξεις να επισκεφτείς για την έξοδό σου. Ως προς τη γευστική διάσταση της εμπειρίας, ο βραβευμένος executive chef Γιάννης Στανίτσας έχει επιμεληθεί μια μοντέρνα γαστρονομική πρόταση που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα γεύσεων, ξεκινώντας από το πρωινό, το brunch και το μεσημεριανό που σερβίρονται στο χώρο του all-day restaurant. 

Deos

Καθώς η ώρα περνά, τα φώτα στο dinner restaurant ανάβουν και οι μοντέρνες γεύσεις συναρπάζουν: πρωτότυπα ωμά από το raw bar, prime κοπές για τους λάτρεις του κρέατος, αλλά και πιάτα υπέροχα σαν τα λουκουμαδάκια γαρίδας με πουρέ γλυκοκρέμμυδου, το κατσικίσιο τυρί με φιστίκι Αιγίνης και καραμελωμένη πιπερόριζα, και την τερίνα αρνιού με φρέσκα βότανα, τηγανιτό τραχανά και σάλτσα λεβάντας που εκφράζουν τη φαντασία του σεφ και δημιουργούν έναν καινούργιο γαστρονομικό πόλο έλξης στην πόλη.

render

Ακριβώς από πάνω, το καινοτόμο concept συνεχίζεται με την όαση δροσιάς που δημιουργεί η rooftop πισίνα, έτσι όπως πλαισιώνεται από υψηλής ποιότητας daybeds, κομψές ομπρέλες και βεβαίως το ανάλογο σέρβις που αξίζει να απολαύσετε κατόπιν κράτησης λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας. Την πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα του "Deos" συμπληρώνει από την μαγική ώρα του sunset και μετά, ένα ιδαίτερα κομψό open air cocktail bar, όπου ο διακεκριμένος bar manager Λάμπρος Λιόνας προτείνει δημιουργικά signature cocktail με θέα στο ατμοσφαιρικά φωτισμένο πανόραμα της πόλης. 

Deos

Περισσότερες πληροφορίες

Deos

Λουίζης Ριανκούρ 64, Πύργος Απόλλων, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.