Το S. Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν την pizzeria "Sogno"

Ένα όνειρο αφράτης ζύμης με εκλεκτά toppings σκορπά μυρωδιές χειροποίητης πίτσας στον ξυλόφουρνο, σερβίροντας τις λιχουδιές της σε κομψό χώρο στην Κηφισιά, αλλά και στο σαλόνι μας.

Sono Pizzeria Κηφισιά

Γνήσια χειροποίητη πίτσα με τα αρώματα του αυθεντικού της ιταλικού ξυλόφουρνου μπολιασμένα στο αφράτο, ανάλαφρο ζυμάρι της, σκεπασμένο με εκλεκτά υλικά, που γεμίζουν τον ουρανίσκο μας ζουμερή, λαχταριστή απόλαυση. Αυτό είναι το μυστικό του "Sogno", της πιτσαρίας που έχει κλέψει τις καρδιές και τις ορέξεις της Κηφισιάς, σερβίροντας βέρες ιταλιάνικες γεύσεις, χωρίς πολλά πολλά: μόνο ολόφρεσκες, δροσερές σαλάτες, αλλά κι ένα από τα καλύτερα tiramisu της πόλης βάζει στο τραπέζι πλάι στην πίτσα της η pizzeria "Sogno", κι αυτή η εξειδίκευση στα λίγα και καλά, είναι η καλύτερη εγγύηση ότι είναι κι εκλεκτά.

Ο όμορφος χώρος της pizzeria "Sogno" στην οδό Φραγκοπούλου 30 στην Κηφισιά, είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσουμε τις πίτσες της ζεστές και μυρωδάτες, όπως βγαίνουν κατ’ ευθείαν απ’ τον ξυλόφουρνο, όμως τα αφράτα ζυμαράκια της με τα λαχταριστά toppings έρχονται και στο σπίτι με παραγγελίες τηλεφωνικά, ή μέσα απ’ τις γνωστές ηλεκτρονικές πλατφόρμες, χωρίς να χάσουν δράμι από της φρεσκάδα τους. Δοκιμάστε τα και με την πρώτη δαγκωνιά θα δείτε πως… δεν χρειάζεται λεξικό για να καταλάβετε ότι Sogno σημαίνει Όνειρο!

Φραγκοπούλου 30, Κηφισιά, 2108070994
IG: @sognopizzeria
FB: Sogno pizzeria

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.