Το S. Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν την pizzeria "Sogno"

Ένα όνειρο αφράτης ζύμης με εκλεκτά toppings σκορπά μυρωδιές χειροποίητης πίτσας στον ξυλόφουρνο, σερβίροντας τις λιχουδιές της σε κομψό χώρο στην Κηφισιά, αλλά και στο σαλόνι μας.

Sono Pizzeria Κηφισιά

Γνήσια χειροποίητη πίτσα με τα αρώματα του αυθεντικού της ιταλικού ξυλόφουρνου μπολιασμένα στο αφράτο, ανάλαφρο ζυμάρι της, σκεπασμένο με εκλεκτά υλικά, που γεμίζουν τον ουρανίσκο μας ζουμερή, λαχταριστή απόλαυση. Αυτό είναι το μυστικό του "Sogno", της πιτσαρίας που έχει κλέψει τις καρδιές και τις ορέξεις της Κηφισιάς, σερβίροντας βέρες ιταλιάνικες γεύσεις, χωρίς πολλά πολλά: μόνο ολόφρεσκες, δροσερές σαλάτες, αλλά κι ένα από τα καλύτερα tiramisu της πόλης βάζει στο τραπέζι πλάι στην πίτσα της η pizzeria "Sogno", κι αυτή η εξειδίκευση στα λίγα και καλά, είναι η καλύτερη εγγύηση ότι είναι κι εκλεκτά.

Ο όμορφος χώρος της pizzeria "Sogno" στην οδό Φραγκοπούλου 30 στην Κηφισιά, είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσουμε τις πίτσες της ζεστές και μυρωδάτες, όπως βγαίνουν κατ’ ευθείαν απ’ τον ξυλόφουρνο, όμως τα αφράτα ζυμαράκια της με τα λαχταριστά toppings έρχονται και στο σπίτι με παραγγελίες τηλεφωνικά, ή μέσα απ’ τις γνωστές ηλεκτρονικές πλατφόρμες, χωρίς να χάσουν δράμι από της φρεσκάδα τους. Δοκιμάστε τα και με την πρώτη δαγκωνιά θα δείτε πως… δεν χρειάζεται λεξικό για να καταλάβετε ότι Sogno σημαίνει Όνειρο!

Φραγκοπούλου 30, Κηφισιά, 2108070994
IG: @sognopizzeria
FB: Sogno pizzeria

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.