
Θα νόμιζε κανείς πως είναι στοιχειωμένη αυτή η στοά εδώ στο κέντρο της Αθήνας, που 20 χρόνια μετά την ανακαίνισή της δεν έχει ακόμη βρει βηματισμό. Για τη στοά Σπύρου Μήλιου ο λόγος, μια "μαύρη τρύπα" όπου εκτός από το Pasaji, που στέκει εκεί σα μαρμαρωμένο σχεδόν από την πρώτη μέρα που άνοιξε, τίποτε άλλο δεν έχει μπορέσει να σταθεί.
Αυτήν την "κατάρα" καλείται να ξορκίσει ο Γιώργος Παπαϊωάννου με το νέο του spot, όπου ο σεφ Κωνσταντίνος Παππάς υπογράφει κλασικές συνταγές από την ιστορία του "Παπαϊωάννου", με προχωρημένες νέες ιδέες που χαράσουν νέες διαδρομές στη θαλασσινή γεύση για το κοσμαγάπητο brand. Και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά: στις μέρες των γιορτών τόσο η μέσα σάλα, ολόφωτη από φινετσάτο αστικό κλασικισμό, όσο και το μεγάλο εξωτερικό ντεκ, σκεπασμένο με faux μπουκαμβίλιες (τι μάστιγα κι αυτή τα πλαστικά φυτά στις βεράντες της Αθήνας!), ήταν κατάμεστα, ενώ αρκετά γεμάτο ήταν το έξω και το βράδυ της τελευταίας Τετάρτης του Ιανουαρίου, που το επισκεφθήκαμε.