Στη σκιά του (πρώην) Χίλτον και σε έναν καλοφτιαγμένο χώρο με άποψη και ανοιχτές φωτιές, συναντά κανείς το πάντρεμα ενός βραβευμένου σεφ –βλέπε Μιχάλης Νουρλόγλου– με μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα στα δρώμενα της γεύσης εντός των αθηναϊκών τειχών, σε ένα κόνσεπτ που φέρνει κοντά το παραδοσιακό ψητοπωλείο με το new age κρεατάδικο.
Η φιλοσοφία του OX Chop House "η ψησταριά αλλιώς" ερμηνεύεται γευστικά με πιάτα φαβορί, που ικανοποιούν κάθε καρνιβορικό πλαίσιο, κάθε εποχή του χρόνου. Έτσι, και το καλοκαίρι νοστιμίζει με παϊδάκια, πληθωρική χοιρινή μπριζολοπανσέτα, έξοχο σιδηρόδρομο asado με μεδούλι, σπιτικό λουκάνικο, T-bones μοσχίδας και πολλές ακόμα αναβαθμισμένες κρεατοφαγικές προτάσεις. Τα συνοδεύεις με κάποια ετικέτα, μιας αξιοπρόσεκτης λίστας κρασιών, με την υπογραφή του wine expert Γιάννη Μακρή.
Χατζηγιάννη Μέξη 9, περιοχή Χίλτον, 2107107070, FB: Ox Athens, IG: @ox_athens