Στη Μεσογείων για τα σοβαρά σάντουιτς του νέου 'Talking Breads'

Στο δεύτερο σημείο του δημοφιλούς street food brand, στο Χολαργό, το φαγητό του δρόμου παρουσιάζεται στα νοστιμότερά του.

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό

Μερικά χρόνια πριν, όταν το 'Talking Breads' άνοιγε τις πόρτες του στον αριθμό 11 της Σπ. Τρικούπη και τα Εξάρχεια, έδινε μία διαφορετική πνοή στο αθηναϊκό street food, με βασικό όχημα τα χειροποίητα φρεσκοφουρνισμένα ψωμιά που φιλοξενούσαν εντός τους διάφορα και άκρως ενδιαφέροντα υλικά. 

Τα σάντουιτς, τα burgers και οι λοιπές παρασκευές του έγιναν άμεσα talk of the town, ενώ στο ίδιο εξαιρετικό επίπεδο συνεχίζουν ως σήμερα. Πλέον, θα το κάνουν και αρκετά πιο μακριά από το κέντρο της Αθήνας, καθώς το 'Talking Breads' του Χολαργού είναι γεγονός. 

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 7

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 6

Το πιο "ανήσυχο" από τα "παιδιά" του ομίλου S One Hospitality, μόλις πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αριθμό 232 της Μεσογείων, μεταφέροντας εκεί το παλμαρέ των γευστικών επιτυχιών του, όπως το "Tika" και "Satay Sandwich", τα "Pizza Rolls" και το "Mafia Burger". Σε ένα περιβάλλον μητροπολιτικής αισθητικής που θυμίζει υπόγειο σταθμό μετρό και με νεοϋορκέζικα diner καθίσματα, o ιθύνων νους τού 'Talking Breads', chef Χρήστος Τάχιας, αποδεικνύει και εδώ ότι στα θέματα της καλής γεύσης δε χωράνε ψευτοδιλήμματα.

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 2

Το γρήγορο φαγητό μπορεί να διαθέτει και στοιχεία αναβαθμισμένης κουζίνας, κι εδώ θα τα βρεις όλα: όσα μάζεψε από τα επαγγελματικά tours του σε γαστρονομικά εστιατόρια της Γαλλίας, της Αμερικής, της Ελβετίας και σε διάσημες κουζίνες, όπως αυτές του Joel Robuchon.  

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 3

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 4

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 5

Τραγανά, ολόφρεσκα, τριών τύπων, χειροποίητα ψωμιά, σάλτσες που ετοιμάζονται εξ’ ολοκλήρου εδώ καθημερινά, "τριζάτα" λαχανικά, καλοξεψαχνισμένα χοιρινά και άλλα χυμώδη κρέατα, δημιουργούν σάντουιτς, μπέργκερς και πίτσες που (χρονομετρημένα!), καταναλώνονται μέχρι να πεις… "Psycho Killer".

Διαβάστε Επίσης

Το ολοκαίνουργο highlight του νέου καταστήματος δεν είναι άλλο από τη γαλλικού αέρα rotisserie. Τη σούβλα του, δηλαδή, όπου το παραδοσιακό κοκορέτσι, το old school αρνί και οι ζουμερές πάπιες είναι μια πρώτης τάξης (και ύλης) έμπνευση για να διαλέξεις τα λαχανικά, τις σος και τα συνοδευτικά σου και τελικά να δημιουργήσεις το ολόδικό σου πιάτο. Τα επιδόρπια έρχονται κι αυτά με τις ίδιες κορυφαίες ζύμες σε μορφή pizza roll ή burger - είτε μιλάμε για μηλόπιτες είτε για brownies. 


Info

Λεωφ. Μεσογείων 232, Χολαργός
Τηλ.: 210 6528722
talkingbreads.gr
Δευτ. – Σαβ. 12:00 – 02:00 / Κυρ.: 12:00 – 01:00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.