Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené'

Το τέταρτο Spin the Bottle στο δημοφιλές εστιατόριο παρουσιάζει το Domaine Cachat Ocquidant από την Βουργουνδία.

Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené'

Μετά τα κρασιά του Angelo Negro, εκείνα του Απόστολου Θυμιόπουλου καθώς και αυτά από τα εμβληματικά οινοποιεία Torbreck και Escarpment, το Spin the Bottle επανέρχεται την Πέμπτη 4 Απριλίου με το Domaine Cachat Ocquidant από την Βουργουνδία.

Η ομάδα του Άρη Βεζενέ έχει δημιουργήσει ένα μενού τεσσάρων σταδίων που είναι εμπνευσμένο από τις κλασσικές και πολύ αγαπημένες ποικιλίες Chardonnay και Pinot Noir. Με έμφαση στον πλούτο της θάλασσας, τα πιάτα έχουν βαθιά γεύση και κάθε υλικό τους είναι απόδειξη της  εμμονής στη λεπτομέρεια με σκοπό την απόλυτη απόλαυση. 

Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené' 1

Το οικογενειακό boutique οινοποιείο Domaine Cachat Ocquidant με έδρα το Ladoix Serigny  αποτελείται από 10 εκτάρια γης στους πρόποδες του λόφου του Corton τα οποία καλλιεργούνται  με σεβασμό στο terroir και το περιβάλλον.

Πέντε γενιές της οικογένειας έχουν εργαστεί με πάθος φτάνοντας την ποιότητα της κάθε ετικέτας τους στα υψηλά επίπεδα που βρίσκονται σήμερα, και έχοντας κερδίσει τους οινόφιλους που αγαπούν τη Βουργουνδία και τα κρασιά της.  

Τη βραδιά του Spin the Bottle θα δοκιμαστεί και το ιδιαίτερα σπάνιο Meursault, ένα Chardonnay που έρχεται ειδικά για τους καλεσμένους της βραδιάς. 


Info

Κόστος Spin the Bottle Dinner: €95/ άτομο

Για κρατήσεις: reservations@vezene.gr & τηλ. 210 7232002

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.