Τα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου πάνε Vezené

Ένας εμβληματικός Έλληνας παραγωγός στο νέο oινικό dinner του δημοφιλούς εστιατορίου.

Τα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου πάνε Vezené

Συνεχίζοντας την σειρά των οινικών dinners που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, το Vezené υποδέχεται την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες παραγωγούς, τον οινοποιό Απόστολο Θυμιόπουλο. 

Στο τρίτο αυτό dinner που υλοποιείται στο πλαίσιο της σειράς εμπειριών κάτω από τον τίτλο Spin the Bottle, ο Απόστολος Θυμιόπουλος, σε μια από τις πολύ σπάνιες παρουσιάσεις του, φέρνει μαζί του εμβληματικές ετικέτες για να μοιραστεί με τους καλεσμένους της βραδιάς.  Ο οινοποιός είναι αφοσιωμένος στη σημαντικότερη βορειοελλαδίτικη ποικιλία, το ξινόμαυρο, και θερμός υποστηρικτής της αειφόρου αμπελοκαλλιέργειας.

Τα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου πάνε Vezené 1

Η ομάδα του Άρη Βεζενέ συνθέτει ένα μενού τεσσάρων σταδίων που θα αγκαλιάσει γευστικά το κάθε κρασί. Τα πιάτα, εμπνευσμένα από την έντονη προσωπικότητα του ξινόμαυρου, θα ακολουθήσουν την προσέγγιση του εστιατορίου Vezené με την κλασική εμμονή στη λεπτομέρεια και σκοπό την απόλυτη απόλαυση.

Θα είναι και πάλι μια εμπειρία για μία μόνο βραδιά.


Info

Κόστος Spin the Bottle Dinner: €95 / άτομο

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.