Νέος executive chef, νέα μενού και νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο "Rooftop" του "St. George Lycabettus"

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

St. George Lycabettus

Ο νέος executive chef του ξενοδοχείου "St. George Lycabettus", Στέφανος Παπανικολάου υπογράφει δύο καινούρια νέα μενού στο "Rooftop La Suite Lounge Restaurant", πρόσφατα βραβευμένο ως "Καλύτερη θέα της Ευρώπης".

Στo Aromatic Spring Menu θα γευτούμε μία δημιουργική κουζίνα βασισμένη σε ελληνικά τοπικά υλικά και φρέσκα αρωματικά από τον "Κήπο του Chef" με πιάτα όπως χειροποίητο κριθαράκι Ταΰγετου με αστακό και ψητή ντομάτα με βασιλικό, φιλέτο από μαύρο χοιρινό Ολύμπου με καραμελωμένη σελινόριζα και αχλάδι ποσέ σε κρασί βισάντο Σαντορίνης.

St. George Lycabettus

Στο Golden Anniversary Degustation Menu που δημιουργήθηκε ως επετειακό μενού για τα 50 χρόνια του "St. George Lycabettus" o chef ετοιμάζει ευφάνταστα πιάτα, όπως μπλε ελληνικό καβούρι με αυγοτάραχο, αβοκάντο Κρήτης, άγριο σκόρδο και λάδι μάραθου, μυλοκόπι με χόρτα εποχής, κρέμα από κολοκάσι Ικαρίας και σάλτσα εσπεριδοειδών με λουΐζα και κρόκο Κοζάνης καθώς και ένα γλυκό έκπληξη για όλους.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

www.sgl.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.