Νέος executive chef, νέα μενού και νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο "Rooftop" του "St. George Lycabettus"

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

St. George Lycabettus

Ο νέος executive chef του ξενοδοχείου "St. George Lycabettus", Στέφανος Παπανικολάου υπογράφει δύο καινούρια νέα μενού στο "Rooftop La Suite Lounge Restaurant", πρόσφατα βραβευμένο ως "Καλύτερη θέα της Ευρώπης".

Στo Aromatic Spring Menu θα γευτούμε μία δημιουργική κουζίνα βασισμένη σε ελληνικά τοπικά υλικά και φρέσκα αρωματικά από τον "Κήπο του Chef" με πιάτα όπως χειροποίητο κριθαράκι Ταΰγετου με αστακό και ψητή ντομάτα με βασιλικό, φιλέτο από μαύρο χοιρινό Ολύμπου με καραμελωμένη σελινόριζα και αχλάδι ποσέ σε κρασί βισάντο Σαντορίνης.

St. George Lycabettus

Στο Golden Anniversary Degustation Menu που δημιουργήθηκε ως επετειακό μενού για τα 50 χρόνια του "St. George Lycabettus" o chef ετοιμάζει ευφάνταστα πιάτα, όπως μπλε ελληνικό καβούρι με αυγοτάραχο, αβοκάντο Κρήτης, άγριο σκόρδο και λάδι μάραθου, μυλοκόπι με χόρτα εποχής, κρέμα από κολοκάσι Ικαρίας και σάλτσα εσπεριδοειδών με λουΐζα και κρόκο Κοζάνης καθώς και ένα γλυκό έκπληξη για όλους.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

www.sgl.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.