Νέος executive chef, νέα μενού και νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο "Rooftop" του "St. George Lycabettus"

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

St. George Lycabettus

Ο νέος executive chef του ξενοδοχείου "St. George Lycabettus", Στέφανος Παπανικολάου υπογράφει δύο καινούρια νέα μενού στο "Rooftop La Suite Lounge Restaurant", πρόσφατα βραβευμένο ως "Καλύτερη θέα της Ευρώπης".

Στo Aromatic Spring Menu θα γευτούμε μία δημιουργική κουζίνα βασισμένη σε ελληνικά τοπικά υλικά και φρέσκα αρωματικά από τον "Κήπο του Chef" με πιάτα όπως χειροποίητο κριθαράκι Ταΰγετου με αστακό και ψητή ντομάτα με βασιλικό, φιλέτο από μαύρο χοιρινό Ολύμπου με καραμελωμένη σελινόριζα και αχλάδι ποσέ σε κρασί βισάντο Σαντορίνης.

St. George Lycabettus

Στο Golden Anniversary Degustation Menu που δημιουργήθηκε ως επετειακό μενού για τα 50 χρόνια του "St. George Lycabettus" o chef ετοιμάζει ευφάνταστα πιάτα, όπως μπλε ελληνικό καβούρι με αυγοτάραχο, αβοκάντο Κρήτης, άγριο σκόρδο και λάδι μάραθου, μυλοκόπι με χόρτα εποχής, κρέμα από κολοκάσι Ικαρίας και σάλτσα εσπεριδοειδών με λουΐζα και κρόκο Κοζάνης καθώς και ένα γλυκό έκπληξη για όλους.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

www.sgl.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.