Γιορτή κεμπαμπιού Φλώρινας στον "Πρίγκιπα"

Το στέκι των Εξαρχείων υποδέχεται τους Banda Entropica για μία βραδιά.

Πρίγκιπας Εξάρχεια 1

"Σας έχουμε μιλήσει τόσες φορές για τα κεμπαπάκια μας. Στις 9/2 είναι η μέρα που θα γιορτάσουμε τα περιβόητα κεμπάπ Φλώρινας με την μουσική συντροφιά της Banda Entopica! Χορός, ζηλευτές γεύσεις και μουσική σας περιμένουν." Έτσι προσκάλεσε ο "Πρίγκιπας" τους φίλους του στο instagram, για την αποψινή βραδιά που θα την αφιερώσει στα δημοφιλή κεμπάπ του, υπό τους ήχους της μπάντας δρόμου Banda Entropica. Όσο το κέφι θα φουντώνει στη Χαριλάου Τρικούπη, οι σχάρες θα παίρνουν φωτιά και η τσίκνα θα διαχέεται στα Εξάρχεια.

Το πάλαι ποτέ "προχώ" σουβλατζίδικο των Εξαρχείων, άλλωστε, έχει μεγαλώσει, διατηρώντας ατόφιο το DNA των γεύσεών του. Εδώ και δύο χρόνια, ο "Πρίγκιπας" έχει επεκτείνει τον χώρο των 'ανακτόρων' του, μαζί με το φροντισμένο εσωτερικό του όμως, μεγεθύνεται και η γενικότερη εμπειρία εδώ, κάτι στο οποίο συμβάλλει και η καθημερινή παρουσία DJ που παίζει σε ελεύθερο ύφος από βινύλια ή η εμφάνιση της μπάντας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Πρίγκιπας

Χαρ. Τρικούπη 23, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.