Τα οινογαστρονομικά ραντεβού μας επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στο "The Hill Athens", το rooftop εστιατόριο του Θησείου, που από αυτήν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, θα μας περιμένει με ειδικά διαμορφωμένα μενού degustation, συνοδεία ξεχωριστών οινικών προτάσεων, με την υπογραφή των Γιώργο Σπύρου (Restaurant and Wine Director), Δημήτρη Δημητριάδη (Executive Chef ) και Γιώργο Νεστορίδη (Chef de Cuisine)
Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή ένα μενού γευσιγνωσίας 5 σταδίων θα στρέψει τον οινικό προβολέα σε ποικιλίες κρασιού όπως το Gewurztraminer, η Μαλαγουζιά, το Ασύρτικο, το Pinot Noir και το Μοσχάτο, με την κουζίνα να ετοιμάζει ιδιαίτερα γευστικά παντρέματα, με πιάτα όπως το nigiri τόνου με παντζάρι, οι λαχανοντολμάδες καραβίδας και το χοιρινό μάγουλο με καραμελωμένη σελινόριζα. Το σέρβις ξεκινά στις 20.30 και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.