Τα Wine Dinners επιστρέφουν στο The Hill Athens

Με μια υπέροχη θέα της Ακρόπολης για φόντο, η ομάδα του rooftop εστιατορίου του Θησείου επαναφέρει τα οινογαστρονομικά ραντεβού της Παρασκευής, με ειδικά σχεδιασμένα μενού συνοδεία ξεχωριστών οινικών προτάσεων αρχής γενομένης από τις 2 Φεβρουαρίου.

Hill Athens

Τα οινογαστρονομικά ραντεβού μας επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στο "The Hill Athens", το rooftop εστιατόριο του Θησείου, που από αυτήν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, θα μας περιμένει με ειδικά διαμορφωμένα μενού degustation, συνοδεία ξεχωριστών οινικών προτάσεων, με την υπογραφή των Γιώργο Σπύρου (Restaurant and Wine Director), Δημήτρη Δημητριάδη (Executive Chef ) και Γιώργο Νεστορίδη (Chef de Cuisine)

Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή ένα μενού γευσιγνωσίας 5 σταδίων θα στρέψει τον οινικό προβολέα σε ποικιλίες κρασιού όπως το Gewurztraminer, η Μαλαγουζιά, το Ασύρτικο, το Pinot Noir και το Μοσχάτο, με την κουζίνα να ετοιμάζει ιδιαίτερα γευστικά παντρέματα, με πιάτα όπως το nigiri τόνου με παντζάρι, οι λαχανοντολμάδες καραβίδας και το χοιρινό μάγουλο με καραμελωμένη σελινόριζα. Το σέρβις ξεκινά στις 20.30 και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

Hill

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.