"Ark": Αξέχαστες γιορτές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η νοστιμιά της βραβευμένης ελληνικής κουζίνας του πρωτοπόρου Γιάννη Μπαξεβάνη συνδυάζεται ευφάνταστα με τις γεύσεις της γιορτής με πιάτα - εμπειρία.

Ark

Tα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά έχουν άλλη γοητεία στο βραβευμένο εστιατόριο "Ark" με τον Σαρωνικό να απλώνεται μπροστά μας και τους ήχους της μπάντας να σιγοντάρουν τη λαχταριστή παρέλαση εορταστικών πιάτων στο τραπέζι μας.

Ark

Για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, υπό τους ήχους της live μουσικής με συνοδεία πιάνου, σαξόφωνου και τη φωνή της Αθηνάς Ρούτση, η νοστιμιά της βραβευμένης ελληνικής κουζίνας του πρωτοπόρου Γιάννη Μπαξεβάνη συνδυάζεται ευφάνταστα με τις γεύσεις της γιορτής με πιάτα - εμπειρία, όπως το καρέ μαύρου χοίρου με καραμελωμένο τραγανό κουνουπίδι και άγρια μανιτάρια να πρωταγωνιστεί στο μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων και τα short ribs από μοσχαράκι Black Angus με μυρτιές, μολόχες και πουρέ κυδώνι να κλέβει την παράσταση στο μενού της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας, 2108948882, Ark, @ark.glyfada

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"