Στο "The Zillers", η καλή μέρα από το brunch φαίνεται

Δεκατιανό υψηλών ταχυτήτων και ασυνήθιστων επιλογών με τη βραβευμένη υπογραφή του Παύλου Κυριάκη.

"The Zillers" Brunch Αθήνα

Το -βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin- ταλέντο του Παύλου Κυριάκη δε χρειάζεται πια ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς κάθε δημιουργία του χαρισματικού σεφ φροντίζει να μιλά από μόνη της και να αποτελεί πόλο έλξης για ένα από τα πιο feelgood μέρη του αθηναϊκού κέντρου.

Ο σεφ Κυριάκης δεν περιορίζει τη δημιουργική του βεντάλια στο dinner του "The Zillers" αλλά αντιθέτως φροντίζει να επιβεβαιώνει πως η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται, με μία εξόχως απολαυστική κάρτα για brunch. 

Στο εμπνευσμένο brunch του 'Zillers Roof Garden' η μαγειρική τέχνη έρχεται να συναντήσει κορυφαία υλικά, με αποτέλεσμα γεύσεις ζωντανές και ιδιαίτερες. Από κλασικές προτάσεις (με twists) σαν το αβοκάντο τοστ με προζυμιένο ψωμί, τη σαλάτα σπανακόπιτα με τραγανό χωριάτικο φύλλο, τα αυγά Florentine με κουλούρι Θεσσαλονίκης, τα scrambled eggs με μαύρη τρούφα και πεκορίνο μέχρι πιο πληθωρικές επιλογές σαν το burger μπακαλιάρου, το εξωτερικό διάφραγμα με τηγανητά αυγά, σάλτσα Hollandaise και άχυρο πατάτας ή το πεϊνιρλί με μοσχαρίσιο κιμά, τσορίθο, ντομάτα και κρέμα γραβιέρας, το brunch του 'The Zillers' δεν υπόσχεται απλά κάτι για τον καθένα αλλά εμπειρίες γύρω από ένα τραπέζι.

Προφανώς, οι fans των γλυκών δε θα μείνουν παραπονεμένοι, με την κρεμ μπρουλέ με μαύρη τρούφα, τη σοκολατίνα με μαρέγκα και πραλίνα φουντουκιού αλλά και το french toast με τσουρέκι, κρέμα λεμονοθύμαρου και κόκκινα φρούτα να κάνουν τη διαφορά.  

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.