Το "Lost Athens" σαλπάρει για Τήνο

Το αγαπημένο spot του Παγκρατίου ετοιμάζει βαλίτσες για καλοκαιρινό pop up στη θεαματική βεράντα του «Omma Tinos» για Ιούλιο και Αύγουστο, με κυκλαδίτικα πιάτα να εμπλουτίζουν το μενού της σεφ Ελένης Σαράντη, όσο η αθηναϊκή έδρα του «Lost Athens» συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της.

Omma Tinos

Στην Τήνο θα περάσει το καλοκαίρι της η ομάδα του "Lost Athens", με την σεφ Ελένη Σαράντη και την υπασπίστριά της, Ηλέκτρα Ρίγκου, να ετοιμάζουν βαλίτσες για ένα δίμηνο pop up που θα φέρει τις γεύσεις του αγαπημένου παγκρατιώτικου spot σε μια από τις πιο θεαματικές βεράντες του νησιού: αυτήν του "Omma Tinos", που εντάσσοντας τα αρχιτεκτονικά αρχέτυπα του νησιού σε ένα boho chic μοτίβο, έχει αναδειχθεί ως ένα από τα hot spots της Χώρας.

Ελένη Σαράντη Lost Athens

Πιάτα όπως οι γαρίδες φούρνου με σκόρδο και ρίγανη, ή ο κόκκορας παστιτσάδα με κουσκουσάκι και κρέμα γραβιέρας, θα φέρουν τη νοστιμιά του κυριακάτικου τραπεζιού στο όμορφο σκηνικό, ενώ τηνιακές πρώτες ύλες θα ενταχθούν γευστικό ιδίωμα της ομάδας, με κατσικάκια και αρνάκια να εναλλάσσονται ως πρωταγωνιστές στις slow cooked αγάπες της σεφ, και μεσογειακά φαβορί θα συμπληρώνουν το παλμαρέ των προτάσεων.

Τα πιάτα θα συμπληρώνουν οι καλοδουλεμένες μείξεις της μπάρας, που φέρει την υπογραφή της ομάδας του "Old Dog" από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ σειρά από parties και πρωτοκλασάτους DJs θα κρατούν το vibe ζωηρό.

Στο μεταξύ, η αθηναϊκή έδρα του "Lost Athens" στην οδό Αρχελάου θα συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.