Κοντοβάς και Ζερβακάκου σε 4 hands αυτοσχεδιασμό στο "Aspasia"

Η σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου της Μάνης υποδέχεται τον συνάδελφό της για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, που θα ξεκινήσει με τροφοσυλλογή και θα ολοκληρωθεί με μαγειρικούς αυτοσχεδιασμούς, στις 29 Ιουλίου.

Σταυριανή Ζερβακάκου και Άνταμ Κοντοβάς μαζί στο Aspasia στη Μάνη

Sui generis μαγείροι και οι δυο τους, αλλά με γευστικά στίγματα που μοιάζει να έρχονται από διαφορετικά σημεία του χάρτη, η Σταυριανή Ζερβακάκου και ο Άνταμ Κοντοβάς θα συναντηθούν στη Μάνη, για μια μοναδική, one night only γαστρονομική εμπειρία στο "Aspasia”, το νέο μαγειρικό σπίτι της Μανιάτισσας σεφ. Μπαίνοντας στα αυτοσχεδιαστικά μοτίβα της Ζερβακάκου, που έχει ξεχωρίσει για τη μοναδική της ικανότητα να εντοπίζει σπουδαία πρώτη ύλη και να αναδεικνύει τα πιο σπάνια χαρακτηριστικά της, ο Κοντοβάς, γνωστός για τις out of the box ελληνοασιάτικες fusion εμπνεύσεις του, θα περιπλανηθεί μαζί της στα μονοπάτια της Μέσα Μάνης για ένα διήμερο τροφοσυλλογής, που θα κορυφωθεί σε ένα no menu δείπνο στις 29 Ιουλίου, παρέα με το οινοποιείο Στροφιλιά.

Aspasia Κοντοβάς Ζερβακάκου

Το γαστρονομικό event, ένα πρώτο δείγμα των ανατρεπτικών ιδεών που θα ξεδιπλώσει η "Aspasia" στους επόμενους μήνες, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Κοντοβά να διευρύνει τους ορίζοντές του εν όψει του "Ex Machina", του δικού του νέου εστιατορίου που ετοιμάζεται αυτό το διάστημα στο Παγκράτι, αλλά και μια πρώτης τάξεως αφορμή για εμάς, να κλείσουμε ραντεβού με το αναπάντεχο γαστρονομικό σύμπαν της Σταυριανής Ζερβακάκου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.