Κοντοβάς και Ζερβακάκου σε 4 hands αυτοσχεδιασμό στο "Aspasia"

Η σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου της Μάνης υποδέχεται τον συνάδελφό της για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, που θα ξεκινήσει με τροφοσυλλογή και θα ολοκληρωθεί με μαγειρικούς αυτοσχεδιασμούς, στις 29 Ιουλίου.

Σταυριανή Ζερβακάκου και Άνταμ Κοντοβάς μαζί στο Aspasia στη Μάνη

Sui generis μαγείροι και οι δυο τους, αλλά με γευστικά στίγματα που μοιάζει να έρχονται από διαφορετικά σημεία του χάρτη, η Σταυριανή Ζερβακάκου και ο Άνταμ Κοντοβάς θα συναντηθούν στη Μάνη, για μια μοναδική, one night only γαστρονομική εμπειρία στο "Aspasia”, το νέο μαγειρικό σπίτι της Μανιάτισσας σεφ. Μπαίνοντας στα αυτοσχεδιαστικά μοτίβα της Ζερβακάκου, που έχει ξεχωρίσει για τη μοναδική της ικανότητα να εντοπίζει σπουδαία πρώτη ύλη και να αναδεικνύει τα πιο σπάνια χαρακτηριστικά της, ο Κοντοβάς, γνωστός για τις out of the box ελληνοασιάτικες fusion εμπνεύσεις του, θα περιπλανηθεί μαζί της στα μονοπάτια της Μέσα Μάνης για ένα διήμερο τροφοσυλλογής, που θα κορυφωθεί σε ένα no menu δείπνο στις 29 Ιουλίου, παρέα με το οινοποιείο Στροφιλιά.

Aspasia Κοντοβάς Ζερβακάκου

Το γαστρονομικό event, ένα πρώτο δείγμα των ανατρεπτικών ιδεών που θα ξεδιπλώσει η "Aspasia" στους επόμενους μήνες, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Κοντοβά να διευρύνει τους ορίζοντές του εν όψει του "Ex Machina", του δικού του νέου εστιατορίου που ετοιμάζεται αυτό το διάστημα στο Παγκράτι, αλλά και μια πρώτης τάξεως αφορμή για εμάς, να κλείσουμε ραντεβού με το αναπάντεχο γαστρονομικό σύμπαν της Σταυριανής Ζερβακάκου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μαμαλούκα: Γιορτάζει εφτά χρόνια με pop up menu και ένα διήμερο γεύσεων που αξίζει να δοκιμάσεις

Το δημοφιλές εστιατόριο της Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί σε μία γιορτή γεύσεων με επίκεντρο την Ελλάδα. Ιδού όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
10/11/2025

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.