Κοντοβάς και Ζερβακάκου σε 4 hands αυτοσχεδιασμό στο "Aspasia"

Η σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου της Μάνης υποδέχεται τον συνάδελφό της για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, που θα ξεκινήσει με τροφοσυλλογή και θα ολοκληρωθεί με μαγειρικούς αυτοσχεδιασμούς, στις 29 Ιουλίου.

Σταυριανή Ζερβακάκου και Άνταμ Κοντοβάς μαζί στο Aspasia στη Μάνη

Sui generis μαγείροι και οι δυο τους, αλλά με γευστικά στίγματα που μοιάζει να έρχονται από διαφορετικά σημεία του χάρτη, η Σταυριανή Ζερβακάκου και ο Άνταμ Κοντοβάς θα συναντηθούν στη Μάνη, για μια μοναδική, one night only γαστρονομική εμπειρία στο "Aspasia”, το νέο μαγειρικό σπίτι της Μανιάτισσας σεφ. Μπαίνοντας στα αυτοσχεδιαστικά μοτίβα της Ζερβακάκου, που έχει ξεχωρίσει για τη μοναδική της ικανότητα να εντοπίζει σπουδαία πρώτη ύλη και να αναδεικνύει τα πιο σπάνια χαρακτηριστικά της, ο Κοντοβάς, γνωστός για τις out of the box ελληνοασιάτικες fusion εμπνεύσεις του, θα περιπλανηθεί μαζί της στα μονοπάτια της Μέσα Μάνης για ένα διήμερο τροφοσυλλογής, που θα κορυφωθεί σε ένα no menu δείπνο στις 29 Ιουλίου, παρέα με το οινοποιείο Στροφιλιά.

Aspasia Κοντοβάς Ζερβακάκου

Το γαστρονομικό event, ένα πρώτο δείγμα των ανατρεπτικών ιδεών που θα ξεδιπλώσει η "Aspasia" στους επόμενους μήνες, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Κοντοβά να διευρύνει τους ορίζοντές του εν όψει του "Ex Machina", του δικού του νέου εστιατορίου που ετοιμάζεται αυτό το διάστημα στο Παγκράτι, αλλά και μια πρώτης τάξεως αφορμή για εμάς, να κλείσουμε ραντεβού με το αναπάντεχο γαστρονομικό σύμπαν της Σταυριανής Ζερβακάκου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!