Κοντοβάς και Ζερβακάκου σε 4 hands αυτοσχεδιασμό στο "Aspasia"

Η σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου της Μάνης υποδέχεται τον συνάδελφό της για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, που θα ξεκινήσει με τροφοσυλλογή και θα ολοκληρωθεί με μαγειρικούς αυτοσχεδιασμούς, στις 29 Ιουλίου.

Σταυριανή Ζερβακάκου και Άνταμ Κοντοβάς μαζί στο Aspasia στη Μάνη

Sui generis μαγείροι και οι δυο τους, αλλά με γευστικά στίγματα που μοιάζει να έρχονται από διαφορετικά σημεία του χάρτη, η Σταυριανή Ζερβακάκου και ο Άνταμ Κοντοβάς θα συναντηθούν στη Μάνη, για μια μοναδική, one night only γαστρονομική εμπειρία στο "Aspasia”, το νέο μαγειρικό σπίτι της Μανιάτισσας σεφ. Μπαίνοντας στα αυτοσχεδιαστικά μοτίβα της Ζερβακάκου, που έχει ξεχωρίσει για τη μοναδική της ικανότητα να εντοπίζει σπουδαία πρώτη ύλη και να αναδεικνύει τα πιο σπάνια χαρακτηριστικά της, ο Κοντοβάς, γνωστός για τις out of the box ελληνοασιάτικες fusion εμπνεύσεις του, θα περιπλανηθεί μαζί της στα μονοπάτια της Μέσα Μάνης για ένα διήμερο τροφοσυλλογής, που θα κορυφωθεί σε ένα no menu δείπνο στις 29 Ιουλίου, παρέα με το οινοποιείο Στροφιλιά.

Aspasia Κοντοβάς Ζερβακάκου

Το γαστρονομικό event, ένα πρώτο δείγμα των ανατρεπτικών ιδεών που θα ξεδιπλώσει η "Aspasia" στους επόμενους μήνες, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Κοντοβά να διευρύνει τους ορίζοντές του εν όψει του "Ex Machina", του δικού του νέου εστιατορίου που ετοιμάζεται αυτό το διάστημα στο Παγκράτι, αλλά και μια πρώτης τάξεως αφορμή για εμάς, να κλείσουμε ραντεβού με το αναπάντεχο γαστρονομικό σύμπαν της Σταυριανής Ζερβακάκου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.