Το "Nolan" πάει για σεζόν στη Μύκονο

Από το κέντρο της Αθήνας στα Ματογιάννια, για όλο το καλοκαίρι.

Το εστιατόριο Nolan πάει Μύκονο για το καλοκαίρι @nolanrestaurant

Το κοσμοπολίτικο comfort μπιστρό "Nolan" αφήνει για λίγο το αθηναϊκό κέντρο και ξεκαλοκαιριάζει στο νησί των Ανέμων, καθώς μεταφέρεται από αρχές Ιουλίου στη Χώρα της Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα, το πολύ επιτυχημένο concept των Σωτήρη Κοντιζά και Κώστα Πισσιώτη μετακομίζει αυτούσιο -από τους μάγειρες και το σέρβις μέχρι τους ανθρώπους της λάντζας- στο μέρος που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε το "Ceresio 7". Το γευστικό του προφίλ θα παραμείνει ακριβώς το ίδιο, με τοπικά υλικά και μερικές premium πρώτες ύλες να προστίθενται στα πιάτα του.

Διαβάστε Επίσης

Μικρές αλλαγές θα υπάρξουν στη λίστα των κρασιών ενώ η μπάρα του αναμένεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, με την ταλαντούχα Πόπη Σεβαστού να είναι εκείνη που θα σερβίρει εντός της. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.