"Casa Mexicana": Viva Mexico στο Νέο Ψυχικό

Η πρόσφατη άφιξη στο Νέο Ψυχικό έχει μεξικάνικο αέρα με κοπές από την Αργεντινή να δίνουν τον τόνο σε ένα εξωτικό mix n’ match.

Μεξικάνικη κουζίνα tacos

Το νεοαφιχθέν "μεξικάνικο σπίτι" στο Νέο Ψυχικό παίζει με κλασικές σπεσιαλιτέ της χώρας των αντιθέσεων, την κουζίνα της οποίας τα τελευταία χρόνια το αθηναϊκό κοινό τιμά δεόντως. Το μενού περιλαμβάνει αρκετές επιλογές σε tacos, quesadillas, burritos και fajitas όπως και πιάτα με χοιρινό, αργεντίνικο Black Angus και burgers, επίσης με Black Angus. Η μεξικάνικη είναι η κουζίνα της παρέας και της μοιρασιάς, οπότε στη μέση του τραπεζιού θα βάλετε από chimichangas, που εδώ σερβίρουν με chili con carne, spicy mayo και pico de gallo ανανά, λουκάνικο chorizo με χοιρινό iberico στη σχάρα, tacos al pastor με μεξικάνικο χοιρινό γύρο, μείγμα τυριών και sour cream, angus Barbacoa burrito με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι και fajitas με γαρίδες, μέχρι πιάτα – μεξικάνικη επιτομή του #foodporn όπως τα (προκλητικά) Angus striploin, rib eye και picanha, χοιρινά παϊδάκια BBQ με patatas bravas και burgers με Black Angus. Αφήστε λίγο χώρο για τα γλυκά τους, ναυαρχίδα τα "churros με καραμελωμένη σοκολάτα".

Δημητρίου Βασιλείου 16, Νέο ψυχικό, Τηλ.: 2106729275

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα ελληνικά εστιατόρια της La Liste Mediterranean 2023

7 εκπρόσωποι της εστιατορικής σκηνής της χώρας βραβεύτηκαν στον έγκριτο θεσμό και σε μία νέα κατηγορία που κάνει focus στη Μεσόγειο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
31/03/2023

Οι σεφ μίλησαν: Ο Έκτορας Μποτρίνι πιο επιδραστικός σεφ της Ελλάδας

Γιορτάζοντας φέτος τα 30 τους χρόνια, οι Χρυσοί Σκούφοι δίνουν το λόγο στους κορυφαίους σεφ της Ελλάδας, καλώντας τους να αναδείξουν τους συναδέλφους τους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εστιατορική πραγματικότητα της χώρας. Με τον Έκτορα Μποτρίνι στην πρώτη θέση και τους Σωτήρη Ευαγγέλου και Αθηναγόρα Κωστάκο να συμπληρώνουν τη χρυσή τριάδα της μεγάλης ψηφοφορίας, ιδού το top 10 των πιο επιδραστικών σεφ της χώρας!

Άννη Ηλιοπούλου, πώς άντεξαν για 30 χρόνια οι Χρυσοί Σκούφοι;

Η εμπνεύστρια και επικεφαλής των Χρυσών Σκούφων Άννη Ηλιοπούλου μάς θυμίζει πώς γεννήθηκε, πώς εδραιώθηκε και πώς εξελίχθηκε ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός, που εδώ και 30 χρόνια οδηγεί την εστιατορική σκηνή της Ελλάδας σε διαρκή αναβάθμιση, ωθώντας τη συνεχώς προς νέες κορυφές.

NiDo

Ολοκαίνουργιο γαστρονομικό μπαρ, που καινοτομεί στην προσέγγιση της fusion κοσμοπολίτικης κουζίνας του σερβίροντας μικρά πιάτα. Έχει ρυθμό, τρυφερότητα και σκληράδα, ό,τι πρέπει και για after office χαλάρωση και για μενού γευσιγνωσίας.

Το "Dolli’s" είναι το πιο πρόσφατο γαστρονομικό must

Ασυναγώνιστη θέα, προσεγμένη κουζίνα με δημοφιλή hit, κομψό σκηνικό, το εστιατόριο στο roof του "The Dolli at Acropolis" είναι "πρέπει" εμπειρία.

Ο Γιάννης Παρίκος ταξιδεύει την ελληνική κουζίνα στο Λος Αντζελες

Με πλειάδα ελληνικών γεύσεων στις αποσκευές του ο σεφ ταξιδεύει στην πόλη των Αγγέλων.

La Liste Mediterranean: Άφιξη της Χρονιάς το "Pharaoh"

Μία σημαντική διάκριση για το αθηναϊκό wine restaurant από τον έγκριτο θεσμό.