"Casa Mexicana": Viva Mexico στο Νέο Ψυχικό

Η πρόσφατη άφιξη στο Νέο Ψυχικό έχει μεξικάνικο αέρα με κοπές από την Αργεντινή να δίνουν τον τόνο σε ένα εξωτικό mix n’ match.

Μεξικάνικη κουζίνα tacos

Το νεοαφιχθέν "μεξικάνικο σπίτι" στο Νέο Ψυχικό παίζει με κλασικές σπεσιαλιτέ της χώρας των αντιθέσεων, την κουζίνα της οποίας τα τελευταία χρόνια το αθηναϊκό κοινό τιμά δεόντως. Το μενού περιλαμβάνει αρκετές επιλογές σε tacos, quesadillas, burritos και fajitas όπως και πιάτα με χοιρινό, αργεντίνικο Black Angus και burgers, επίσης με Black Angus. Η μεξικάνικη είναι η κουζίνα της παρέας και της μοιρασιάς, οπότε στη μέση του τραπεζιού θα βάλετε από chimichangas, που εδώ σερβίρουν με chili con carne, spicy mayo και pico de gallo ανανά, λουκάνικο chorizo με χοιρινό iberico στη σχάρα, tacos al pastor με μεξικάνικο χοιρινό γύρο, μείγμα τυριών και sour cream, angus Barbacoa burrito με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι και fajitas με γαρίδες, μέχρι πιάτα – μεξικάνικη επιτομή του #foodporn όπως τα (προκλητικά) Angus striploin, rib eye και picanha, χοιρινά παϊδάκια BBQ με patatas bravas και burgers με Black Angus. Αφήστε λίγο χώρο για τα γλυκά τους, ναυαρχίδα τα "churros με καραμελωμένη σοκολάτα".

Δημητρίου Βασιλείου 16, Νέο ψυχικό, Τηλ.: 2106729275

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".