Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

saradari

Λίγο έξω από το κέντρο της Χερσονήσου, με θέα που ξεκουράζει το μάτι και ευχάριστα διαμορφωμένο πολυεπίπεδο χώρο, το "Saradari" της οικογένειας Κορδώνη γράφει εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια τη δική του θαλασσινή ιστορία στην Κρήτη. Δυνατό σημάδι της ωραίας δουλειάς που κάνει ο ταλαντούχος σεφ του εστιατορίου Χρήστος Λάπας, προτείνοντας μια σύγχρονη θαλασσινή κουζίνα με άποψη και προσωπικότητα που αναδεικνύει την εξαιρετική πρώτη ύλη, είναι και το πολύ ενδιαφέρον γαστρονομικό event που έρχεται την Τετάρτη 28/9. Επίτιμοι προσκεκλημένοι της βραδιάς θα είναι οι καταξιωμένοι σεφ Άγγελος Λάντος και Ηλίας Σκουλάς που θα διαμορφώσουν μαζί με τον Λάπα ένα άκρως ιντριγκαδόρικο six hands dinner, το οποίο θα συνενώνει δημιουργικά τις διαφορετικές μαγειρικές καταβολές του καθενός. Το λιαστό χταπόδι κρασάτο με φασκόμηλο, τρούφα και μανταρίνι, η σαλάτα Hermitage με καραβίδα, χαβιάρι και παστράμι μοσχαρίσιας γλώσσας αλλά και το μπαρμπούνι με αυγοτάραχο, μελιτζάνα και λάδι βασιλικού είναι ορισμένα μόνο από τα πιάτα που θα σερβιριστούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, σε αρμονία με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα (€ 85 κατ’άτομο). 

"Saradari", Αγίου Γεωργίου, Χερσόνησος (περιοχή Σαραντάρι), 2897025375

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς 

saradarimenu

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.