Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

saradari

Λίγο έξω από το κέντρο της Χερσονήσου, με θέα που ξεκουράζει το μάτι και ευχάριστα διαμορφωμένο πολυεπίπεδο χώρο, το "Saradari" της οικογένειας Κορδώνη γράφει εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια τη δική του θαλασσινή ιστορία στην Κρήτη. Δυνατό σημάδι της ωραίας δουλειάς που κάνει ο ταλαντούχος σεφ του εστιατορίου Χρήστος Λάπας, προτείνοντας μια σύγχρονη θαλασσινή κουζίνα με άποψη και προσωπικότητα που αναδεικνύει την εξαιρετική πρώτη ύλη, είναι και το πολύ ενδιαφέρον γαστρονομικό event που έρχεται την Τετάρτη 28/9. Επίτιμοι προσκεκλημένοι της βραδιάς θα είναι οι καταξιωμένοι σεφ Άγγελος Λάντος και Ηλίας Σκουλάς που θα διαμορφώσουν μαζί με τον Λάπα ένα άκρως ιντριγκαδόρικο six hands dinner, το οποίο θα συνενώνει δημιουργικά τις διαφορετικές μαγειρικές καταβολές του καθενός. Το λιαστό χταπόδι κρασάτο με φασκόμηλο, τρούφα και μανταρίνι, η σαλάτα Hermitage με καραβίδα, χαβιάρι και παστράμι μοσχαρίσιας γλώσσας αλλά και το μπαρμπούνι με αυγοτάραχο, μελιτζάνα και λάδι βασιλικού είναι ορισμένα μόνο από τα πιάτα που θα σερβιριστούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, σε αρμονία με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα (€ 85 κατ’άτομο). 

"Saradari", Αγίου Γεωργίου, Χερσόνησος (περιοχή Σαραντάρι), 2897025375

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς 

saradarimenu

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.