Νέο "Ancho" στην Αγία Ειρήνη

Μεξικάνικα γευστικά vibes φέρνει το καινούργιο μέλος της δημοφιλούς οικογένειας στην καρδιά της πόλης.

ancho

Συμπληρώνουν δέκα χρόνια στο αθηναϊκό γευστικό στερέωμα τα μεξικάνικα εστιατόρια "Ancho" που βρίσκουμε στο Χαλάνδρι, την Κηφισιά, τη Γλυφάδα και εδώ και λίγες ημέρες στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Το πιο καινούργιο μέλος της fast casual οικογένειας άνοιξε τις πόρτες του σε ένα διώροφο κτίριο επί της Αιόλου, βάζοντας τη δική του πινελιά στο όλο και πιο πλούσιο γευστικό μωσαϊκό στην καρδιά της πόλης, αλλά και ακολουθώντας την DIY φιλοσοφία που έχουν και τα αδερφάκια του. Διαλέγεις λοιπόν τη βάση της αρεσκείας σου, ανάμεσα σε ζύμες (tacos, burritos, chimichangas) ή burrito bowls με ρύζι, και ακολούθως το topping που επιθυμείς ανάμεσα σε επιλογές σαν το αργομαγειρεμένο μοσχάρι barbacoa, το χοιρινό carnitas με chipotle και τον χειροποίητο χοιρινό γύρο Al Pastor, φτιάχνοντας έτσι το tailor made πιάτο σου. Τριγύρω θα βρείτε ακόμα ολόφρεσκο guacamole, τραγανά nachos που κόβονται καθημερινά στο χέρι, χορτοφαγικές επιλογές με βάση το tofu, καθώς και παγωμένες Margaritas και μεξικάνικες μπίρες για την απαραίτητη δροσιά. Θα γλυκαθείτε με τραγανοτηγανισμένα churros που θα βουτήξετε σε πικάντικη σοκολάτα και dulce de leche. 

Αιόλου 25, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, 6980436301
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.