Νέα Σμύρνη: 6 εστιατόρια για κάθε διάθεση

Καινούργια και κλασικά στέκια ανανεώνουν το ενδιαφέρον μας για τη δημοφιλή πιάτσα της Νέας Σμύρνης.

cavaliere

Cavaliere 
Είναι από τους πιο καινούργιους ενοίκους της μεγάλης συνοικίας το πολύ κομψό αυτό ιταλικό εστιατόριο, όπου τις γεύσεις δημιουργεί ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Τσατσάκης. Οι κλασικές και όχι μόνο αξίες της δημοφιλούς κουζίνας διανθίζονται με μοντέρνα twists σε ένα πλούσιο ρεπερτόριο πιάτων, που εστιάζει σε ενδιαφέροντα ζυμαρικά και risotti, ποιοτικά κρεατικά και βεβαίως πίτσα που ακολουθεί τα ναπολιτάνικα πρότυπα.

bellboy

BellBoy 
Το δημοφιλές all day στέκι ξεδιπλώνει τη δράση του σε έναν χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που εμπνέεται από τα grand hotels αλλοτινών εποχών. Τους πρωινούς τύπους περιμένει ένας πλούσιος κατάλογος για brunch, ενώ για το υπόλοιπο της ημέρας αλλά και της νύχτας σειρά παίρνουν ενδιαφέρουσες μοντέρνες γεύσεις στη λογική του bar food, signature cocktails και μουσικές από γνωστούς guest DJs.

amigos

Amigos 
"Επόμενη στάση Μεξικό" είναι το σύνθημα των Amigos τόσο στο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης όσο και σε εκείνο της Γλυφάδας. Τιμήστε όλα τα tex mex classics όπως το υπέροχο guacamole, τα nachos και τα ζουμερά fajitas, χωρίς ασφαλώς να προσπεράσετε τις εκλεκτές ετικέτες σε τεκίλα και mezcal καθώς και τα βραβευμένα signature cocktails του καταλόγου. 

kikuko

Kikuko 
Αν και το όνομα του σημαίνει χρυσανθεμάκι στα ιαπωνικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο με την ανοικτή κουζίνα δεν περιορίζεται γευστικά στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Αντιθέτως φτιάχνει ένα πολυασιατικό μωσαϊκό που σταχυολογεί χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ από την Ιαπωνία και την Κίνα ως την Πολυνησία, την Ινδία και την Ταϋλάνδη.

lastrega

La Strega 
Η αφετηρία των ζεστών εστιατορίων στη Νέα Σμύρνη αλλά και στη Γλυφάδα παραμένει η Ιταλία, με έμφαση στην πίτσα και τα ζυμαρικά. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο το ρεπερτόριο έχει διευρυνθεί, φέρνοντας ακόμα στο τραπέζι γεύσεις από Αμερική και Μεξικό καθώς και επιλεγμένα κρεατικά. 

mparmpounaki

Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου 
Η Νέα Σμύρνη έχει το δικό της "Μπαρμπουνάκι" που ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των προσιτών θαλασσινών spot με την υπογραφή του Γιώργου Παπαϊωάννου. Όπως και τα υπόλοιπα αδερφάκια του αγαπά τα θαλασσινά και τα ψαράκια (παστά, μαρινάτα, ψητά και τηγανητά), χωρίς να λέει όχι σε κάποιο μεγαλύτερο ψάρι και στην θαλασσινή pasta. 
 

Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Strega (La)

Χρ. Σμύρνης 8, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου

Μεγ. Αλεξάνδρου 74, Νέα Σμύρνη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Kikuko

Ιωνίας 52, Νέα Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.