Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Piedra del Mar»

Το «Piedra del Mar» ξεδιπλώνει τα θέλγητρα του πάνω στα ολόλευκα βότσαλα της φημισμένης παραλίας Μπαρμπάτι στην Κέρκυρα

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Piedra del Mar»

Το «Piedra del Mar» ξεδιπλώνει τα θέλγητρα του πάνω στα ολόλευκα βότσαλα της φημισμένης παραλίας Μπαρμπάτι στην Κέρκυρα. Αν και μετρά περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια ιστορίας, αυτό το πολύ όμορφο all day beach bar & resto δεν σταματά ποτέ να ανανεώνεται, παραμένοντας σταθερά ψηλά στην ατζέντα όσων επιλέγουν το Νησί των Φαιάκων για τις διακοπές τους. Διαμορφωμένο από την Αντριάνα Δέδε με τρόπο που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη χαλάρωση και τη boho chic αισθητική, το «Piedra del Mar» μπαίνει στη δράση από νωρίς το πρωί, με καφέ και ροφήματα στις κομψές ξαπλώστρες που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Στη συνέχεια βέβαια, στο παιχνίδι μπαίνουν τόσο το πολύ ατμοσφαιρικό lounge bar όσο και το εξαιρετικό εστιατόριο, που παντρεύει τις αφρικανικές πινελιές στην διακόσμηση με την υπέροχη ανεμελιά του κερκυραϊκού καλοκαιριού. Στα highlights του καταλόγου ανήκουν σίγουρα τα αχνιστά μύδια και η signature γαριδομακαρονάδα, ενώ δεν λείπουν οι πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για όσους ακολουθούν ένα υγιεινό διατροφικό μοντέλο, με πιάτα vegan, vegetarian και gluten free.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Piedra del Mar» - εικόνα 1

Μπαρμπάτι, Κέρκυρα, 2663091566, f PIEDRA DEL MAR

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.