Andaman: Ταράτσα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Πιο ανθισμένη, αεράτη και ευωδιαστή από ποτέ, η διώροφη ταράτσα του αγαπημένου ταϊλανδέζικου εστιατορίου των Πετραλώνων φέρνει την ευεξία της Άπω Ανατολής στο αθηναϊκό downtown.

Andaman: Ταράτσα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Πιο ανθισμένη, αεράτη και ευωδιαστή από ποτέ, η διώροφη ταράτσα του αγαπημένου ταϊλανδέζικου εστιατορίου των Πετραλώνων φέρνει την ευεξία της Άπω Ανατολής στο αθηναϊκό downtown.

Andaman: Ταράτσα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος - εικόνα 1

Ιδανικά προστατευμένη, με τα τραπέζια να έχουν μοιραστεί πλέον σε δύο ορόφους και με τα ανθισμένα τζίντζερ και τις εξωτικές μανόλιες να σκορπούν το άρωμά τους και να φτιάχνουν μοναδικό σκηνικό για τη γευστική γιορτή που μας περιμένει. Εδώ αξίζει να έρθεις νωρίς για να απολαύσεις ένα από τα ομορφότερα αστικά ηλιοβασιλέματα παρέα με ένα από τα tiki cocktails από το ανανεωμένο μπαρ.

Andaman: Ταράτσα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος - εικόνα 2

Το μενού περιλαμβάνει τα καλύτερα της ταϊλανδέζικης κουζίνας σε εκδοχές φιλικές προς κάθε ουρανίσκο, ενώ οι vegan θα εκπλαγείτε από την ποικιλία πιάτων χωρίς προϊόντα ζωικής προέλευσης, αλλά και στις ωμοφαγικές προτάσεις που ενισχύθηκαν μετά την εμπειρία ενός yoga tour στην Ανατολή. Raw μείγματα με ξηρούς καρπούς, αβοκάντο, αλλά και φιστικοβούτυρο Ταϊλάνδης, που νοστιμίζουν τις σαλάτες, ανάλαφρα καλοκαιρινά πιάτα όπως το φιλέτο μυλοκόπι στη σχάρα με λαχανικά, τεσσάρων ειδών μανιτάρια Ταϊλάνδης και τζίντζερ ή η πράσινη σαλάτα με φιλετάκια σπιτικά καπνισμένης πάπιας και βέβαια φανταστικά κάρι σε διαφορετικές εντάσεις και μεγάλη ποικιλία σε νουντλς και fried rice, όπως το signature Romanos, μια ταϊλανδέζικη «παέγια» με γαρίδες, κοτόπουλο, ανανά, πράσινο κάρι, τζίντζερ και γάλα καρύδας.

Andaman: Ταράτσα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος - εικόνα 3

Θα τα συνοδεύσετε με ψαγμένες ετικέτες μικρών Ελλήνων παραγωγών –εδώ το κρασί το παίρνουν πολύ σοβαρά– και υπέροχες μουσικές στο φόντο, αφού η καραντίνα ήταν ευκαιρία για να φτιάξουν ολοκαίνουργια compilations.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.