Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ

Σε απόσταση αναπνοής από τους πυρετώδεις καλοκαιρινούς ρυθμούς της Πλατείας Κολωνακίου, το «Zinglee» προσφέρει ένα δροσιστικό κοκτέιλ καλοπέρασης και κοσμοπολιτισμού με το που στρίψεις στην Τσακάλωφ.

Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ

Σε απόσταση αναπνοής από τους πυρετώδεις καλοκαιρινούς ρυθμούς της Πλατείας Κολωνακίου, το «Zinglee» προσφέρει ένα δροσιστικό κοκτέιλ καλοπέρασης και κοσμοπολιτισμού με το που στρίψεις στην Τσακάλωφ. Το all day bistro, που ανήκει στον όμιλο «nice n easy group», μοιράζεται το ίδιο healthy DNA με τα «αδερφάκια» του, βάζοντας όμως επιπλέον στην εξίσωση αμείωτη ζωντάνια, ενέργεια και χαρούμενη διάθεση. Τηρώντας ευλαβικά τα πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, το σενάριο της απόλαυσης γράφεται στο «Zinglee» με ένα πολύ ενδιαφέρον γευστικό μείγμα με πινελιές από όλον τον κόσμο – και ασφαλώς τη signature farm-to-table φιλοσοφία των «nice n easy».

Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ - εικόνα 1

Έτσι στο ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού βρίσκουμε υπέροχες προτάσεις, όπως το σεβίτσε τόνου με πράσινο μήλο και καυτερή πιπεριά, ο φρέσκος σολομός στη σχάρα με αγκινάρες Ιερουσαλήμ αλλά κι ένας πολύ ξεχωριστός vegan μουσακάς με κιμά από μανιτάρια, που ανυπομονούμε να τον χαρούμε, ενώ μια ματιά να ρίξουμε στον κατάλογο του brunch αρκεί για να πειστούμε πως η μέρα μας θα ξεκινήσει όχι μόνο απολαυστικά αλλά και όσο θρεπτικά χρειάζεται. Όσο για τις πιο μεγάλες ώρες που σίγουρα θα μας βρουν εδώ, λέμε να τιμήσουμε τα signature cocktails της μπάρας, όπως το εξαιρετικό Athenian Elite με gin, αγγούρι, σιρόπι μήλου και πικάντικες νότες φρεσκάδας από εσπεριδοειδή και πιπέρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.